Palvelut


Tyylineuvonta ja vaatekaappikonsultaatio

Tyylineuvonta lähtee oman itsesi analyysistä. Millainen sinä olet? Mitä teet työksesi? Mitä harrastat? Mitkä ovat roolisi elämän eri tilanteissa? Oletko konservatiivinen vai kokeileva, rohkea vai romanttinen, tyttömäinen vai naisellinen, charmikas vai sporttinen, trendikäs vai klassinen vai jotakin näiden yhdistelmistä?

Itsetutkiskelun jälkeen edetään vartalosi mittalinjojen ja muodon analysoinnilla, josta jatketaan sinun väriesi katsaukseen.

 

Keskustelemme siitä mitä haluat: etsitkö vaatteita työelämään, juhlaan vai haluatko toimivan perusvaatevalikoiman tai kenties apua asustamiseen? Kun tiedät kokosi, muotosi, mittasuhteesi, värisi, tyylisi ja tarpeesi, on sinun helpompi etsiä itsellesi toimivia ja kauniita, juuri SINULLE sopivia ratkaisuja.

 

Pukeutumisneuvonnasta on hyvä jatkaa vaatekaappikonsultaatioon ja laittaa teoria käytäntöön. 

 

VAATEKAAPPIKONSULTAATIO

 

Vaatekaappikonsultaation pohjana käytetään tyylineuvonnan yhteydessä tehtyjä vartaloanalyysejä, mittasuhde- ja värikartoituksia sekä tyylianalyysiä.

 

Vaatekaappikonsultaatio tehdään kotonasi niin, että vaatekaapin sisältö käydään läpi ja päivitetään. Katsomme yhdessä, mitkä vaatteistasi osuvat oikeaan mittalinjaan, mitkä ovat vartalollesi edustavan mallisia ja toisaalta oikean värisiä niin ihollesi, silmillesi kuin hiuksillesi.

 

Kirjaamme ylös, minkälaista täydennystä vaatevalikoimasi tarvitsee ja toisaalta sen, mitä värejä ja asusteita voisit hankkia.

 

Kaapin ei tarvitse olla ääriään myöten täynnä, vaan harkittu kokonaisuus riittää. Hyvin suunniteltu kokonaisuus on toimiva ja mielenkiintoinen. Oikea tyyli tekee sinusta SINUT.

 

Vaatekaappikonsultaation voi yhdistää Personal shopping -palveluun.

Muut palvelut


Pukeutumisneuvonta ja pukusuunnittelu
Värineuvonta ja ehostuspalvelut
”Personal shopping”-palvelut
Paristailaus
Tyyli- ja kauneuspäivät
Hinnasto
<<h3>>Tyylineuvonta ja vaatekaappikonsultaatio</<h3>>