Palvelut


Värineuvonta ja kampaukset

Jokaisella meistä on tietynvärinen iho, silmät, kulmakarvat ja hiukset. Värit myös muuttuvat vuosien kuluessa. Omien värien päivitys olisi siksi hyvä tehdä useamman kerran elämän aikana.

 

Aikaisemmin ajateltiin ihmisten jakautuvan neljään eri värityyppiin: kevääseen, kesään, syksyyn ja talveen. Jokaisella meistä on kuitenkin vielä tämän tulkinnan lisäksi aivan oma yksilöllinen sävynsä ja kirkkautensa. Suurin osa ihmisistä on eri vuodenaikatyyppien sekoitelmia. Omia värejä kartoitettaessa tulisi myös aina ottaa huomioon ympärillä oleva valon määrä ja laatu ja se missä olosuhteissa ja tilaisuuksissa värejä käytetään.

 

Itselle sopimaton väri tekee ihosta harmaan ja varjoisen, paljastaa ihon juonteet ja tekee meistä väsyneen näköisiä. Oikea väri taas saa ihomme hehkumaan ja silmämme säihkymään. Jokaisen olisi hyvä suosia omia värejä niin vaatteissa, silmälaseissa kuin ehostuksessa, olematta kuitenkaan liian kaavoihin kangistunut. Väreillä on vaikutuksensa myös mielialaan ja ne ovat viestinnän väline.

Henkilökohtaisessa värineuvonnassa autan löytämään omat värisi, jotta SINÄ olisit parhaimmillasi.

Ihminen haluaa nähdä kauneutta ympärillään. Jokaisella on tarve viehättää ja viehättyä. Oikeanlaisilla väreillä ja oikeita asioita korostamalla olemme parhaimmillamme.

 

Kampaukset.

Palveluihin kuuluvat arkikampaukset, juhlakampaukset, hääkampaukset, kuvauskampaukset ja kampausten opastukset.

Muut palvelut


Pukeutumisneuvonta ja pukusuunnittelu
Värineuvonta ja kampaukset
”Personal shopping”-palvelut
Paristailaus
Tyyli- ja kauneuspäivät
Hinnasto
<<h3>>Värineuvonta ja kampaukset</<h3>>