Sanaton viestintä


Aina kun ympärilläsi on muita ihmisiä, on olemassa viestintää! Sanattomalla viestinnällä on erittäin suuri vaikutus siihen millaisen vaikutelman teet. Erilaisissa tutkimuksissa on selvitetty, että noin 80% viestinnästä on sanatonta ja vain 20% on sitä, mitä todella puhut. Ensivaikutelman luomisessa tällä on todella suuri merkitys ja se on ehdoton osa tyylin luomista. Se millaiset ovat kävelytyylisi, ryhtisi, eleesi, katseesi, ilmeesi ja pään asentosi, luovat sinusta mielikuvan, joka on vaatteita ja asusteitakin voimakkaampi.

 

Elekieltä ja sanatonta viestintää voin harjoitella ja ennen kaikkea sen vaikutus on tärkeää oppia tiedostamaan, ymmärtämään ja tarpeen tullen hallitsemaan. Tyylisi on kokonaisvaltainen vasta kun kehonkielesi on harmoniassa sisäisen persoonasi kanssa ja ulkoiset vaatteet ja asusteet täydentävät kokonaisuutta.

 

Elekielen ja sanattoman viestinnän merkitys on erityisen tärkeää ammateissa ja tilanteissa, joissa ollaan vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Esiintyminen, johtajuus, opettaminen ja myyminen vaativat hyvää sanattoman viestinnän hallintaa. Myös työhaastatteluun sekä uuden kumppanin löytämiseen tai ystävystymiseen on hyödyllistä opetella elekielen perussääntöjä ja tapoja vaikuttaa.

 

Sanattoman viestinnän merkitys ja opit sisältyvät kaikkiin tyylipalveluihini, mutta tarjoan myös laajempaa koulutusta ja osaamista aiheeseen palvelussani "Eläköön elekieli!". Palvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille.

 

Yrityksille sanattoman viestinnän ja elekielen koulutukset ja kurssit räätälöin yksilöllisesti, yrityksen tarpeiden, alan ja henkilöstön laajuuden mukaan.

 

 

<<h3>>Sanaton viestintä</<h3>>