Tietoa minusta


 

Olen ennakkoluuloton ja aidosti asiakkaan tarpeisiin paneutuva, luontaisen värisilmän ja muotokielen omaava stylisti, klassinen meikkitaiteilija, tarkka optikko, taiteellinen silmälasisuunnittelija, empaattinen ja ratkaisukeskeinen life coach ja ennen kaikkea innostuva esteetikko, joka suhtautuu elämään ilolla ja suurella kiitollisuudella.

 

Rakastan monipuolista työtäni, inspiroidun persoonallisista ihmisistä, tyyleistä, hyvistä fiiliksistä ja arjen pienistä iloista. Positiivinen ajattelu on elämäni punainen lanka ja sitä haluan myös välittää ympärilleni.

 

Tyylin personal trainerina, minulle on aina tärkeää löytää jokaiselle asiakkaalleni oma juttu ja se juuri hänelle sopiva tyyli. Haluan tukea asiakasta omien vahvuuksien löytymisessä ja auttaa häntä samalla loistamaan ja olemaan itsestään ylpeä. Kaikki ei sovi kaikille. Filosofiani mukaan jokaisen onkin tunnettava itsensä omanlaisekseen, ihanaksi ja säteileväksi, komeaksi ja charmantiksi itsekseen. Kun yhdistetään ihmisen oma persoona ja tietotaitoni tyyliin liittyvistä tosiseikoista ja sisäisen tasapainon ja kauneuden merkityksestä, rakentuu haluttu kokonaisuus inspiroivassa ja hyvää mieltä tuottavassa yhteistyössä.

 

Haemme yhdessä parhaat ratkaisut henkilökohtaiseen tyyliin, pukeutumiseen, ehostukseen sekä oikeanlaisten asusteiden ja edustavasti korostavien värien käyttöön. Autan myös sopivien silmä- ja aurinkolasien löytämisessä.

 

Kokonaisvaltaisen tyylin ja karisman saavuttamiseen vaikuttaa omanarvontunto ja itsekunnioitus. Todellinen tyyli on pintaa syvempää ja siksi olen kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja life coachiksi. Vuodet tyylin parissa ovat opettaneet, että on päästävä myös pinnan alle, jotta pystyy rakentamaan aidon ja kestävän hyvinvoinnin ja tyylin.

 

Teen ratkaisukeskeistä valmennusta ja life coachingia myös tyyli kuvioiden ulkopuolella, sillä hyvinvoinnin lisääminen luo merkityksellisyyttä!

 

Silmä- ja aurinkolasiasioissa toimin Synsam ketjun johtavana tyylin- ja muodin asiantuntijana ja autan pääsääntöisesti kiertueillani Synsam-ketjun liikkeissä ympäri Suomea (kiertueaikataulun löydät osoitteesta https://www.synsam.fi/synsamin-tyylip%C3%A4iv%C3%A4t ). Minut löytää silloin tällöin myös Turusta, jo vuodesta 1970 toimineen perheyrityksemme liikkeestä, optikkoliike Optinäöstä.

 

Stylistipalvelut ja valmennukset sovin aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Pidän myös yksilöllisesti räätälöityjä asiakasiltoja, koulutuksia ja tyylipäiviä ryhmille ja yrityksille pukeutumiseen, muotiin, työhyvinvointiin ja optiikkaan liittyen.

 

Itse inspiroidun paitsi muodin metropolien Milanon, Pariisin ja New Yorkin messuilla, myös ihmisten käyttäytymistä ja katumuotia seuraamalla. Siellä ideat saavatkin usein siivet! Mieleni ja hermostoni rentoutan merellä purjehtien, luonnossa liikkuen tai latinalaisia rytmejä tanssien. Näistä kaikista ammennan inspiraationi asiakaspalvelutyöhöni: muotiin, tyyliin, värioppiin, sanattomaan viestintään, positiiviseen ajatteluun, elämänhallintaan sekä siihen, miten kokonaisvaltaista tyylin rakentaminen on.

Ilman ajattelun, itsetuntemuksen ja elekielen yhditelmää tyyli on vain kuori.

 

Oikea tyyli tekee sinusta SINUT.

Suorista ryhti, katso silmiin ja muista hymyillä; sinä olet upea!

 

 

 

<<h3>>Tietoa minusta</<h3>>