Tietoa minusta


 

Olen ennakkoluuloton ja aidosti asiakkaan tarpeisiin paneutuva, luontaisen värisilmän ja muotokielen omaava stylisti, tarkka optikko, klassinen mutta luova meikkitaiteilija ja ennen kaikkea innostuva esteetikko, joka suhtautuu elämään ilolla ja suurella kiitollisuudella. Rakastan työtäni, inspiroidun persoonallisista ihmisistä, tyyleistä, hyvistä fiiliksistä ja arjen pienistä iloista. Positiivinen ajattelu on elämäni punainen lanka ja sitä haluan myös välittää ympärilleni.

 

Tyylin personal trainerina, minulle on aina tärkeää löytää jokaiselle asiakkaalleni oma juttu ja se juuri hänelle sopiva tyyli. Haluan tukea asiakasta omien vahvuuksien löytymisessä ja auttaa häntä samalla loistamaan ja olemaan itsestään ylpeä. Kaikki ei sovi kaikille. Filosofiani mukaan jokaisen onkin tunnettava itsensä omanlaisekseen, ihanaksi ja säteileväksi, komeaksi ja charmantiksi itsekseen. Kun yhdistetään ihmisen oma persoona ja tietotaitoni tyyliin liittyvistä tosiseikoista ja elekielen merkityksestä, rakentuu haluttu kokonaisuus inspiroivassa ja hyvää mieltä tuottavassa yhteistyössä.

 

Haemme yhdessä parhaat ratkaisut henkilökohtaiseen tyyliin, pukeutumiseen, ehostukseen sekä oikeanlaisten asusteiden ja edustavasti korostavien värien käyttöön. Autan myös sopivien silmä- ja aurinkolasien löytämisessä. Kokonaisvaltaisen tyylin ja karisman saavuttamiseen vaikuttaa myös sanaton viestintä, jonka ammattilainen olen.

Avustan vaatekaapin organisoinnissa ja lähden mukaan ostoksille. Palveluni sopivat kaikenikäisille, -kokoisille ja -tyylisille. Autan myös pariskuntia löytämään harmonisen tyylin, joka kunnioittaa kummankin omaa persoonaa.

 

Silmä- ja aurinkolasiasioissa autan pääsääntöisesti kiertueillani Synsam-ketjun liikkeissä ympäri Suomea (kiertueaikataulun löydät osoitteesta http://www.synsam.fi/Kehykset). Noin kerran kuukaudessa minut löytää Turusta, jo vuodesta 1970 toimineen perheyrityksemme liikkeestä, optikkoliike Optinäöstä.

 

Muut stylistipalvelut sovin aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Pidän myös yksilöllisesti räätälöityjä asiakasiltoja, koulutuksia ja tyylipäiviä ryhmille ja yrityksille pukeutumiseen, muotiin, kehonkieleen ja optiikkaan liittyen.

 

Itse inspiroidun paitsi muodin metropolien Milanon, Pariisin ja New Yorkin messuilla, myös ihmisten käyttäytymistä ja katumuotia seuraamalla. Matkustaessa on aikaa bongailla erilaisia kokonaisuuksia ja muodin uusia tuulia ja tällöin ideat saavatkin usein siivet! Ammennan uusista vaikutteista paljon inspiraatiota asiakaspalvelutyöhöni: muotiin, tyyliin, värioppiin, sanattomaan viestintään, positiiviseen ajatteluun sekä siihen, miten kokonaisvaltaista tyylin rakentaminen on. Ilman ajattelun, tyylin ja elekielen yhditelmää tyyli on vain kuori.

 

Kirjoitan aiheista myös tyylikolumnia Optometria-lehdelle ja blogia Turun Sanomien hyvinvointi sivustolle (Asennetta & Asusteita).

 

Oikea tyyli tekee sinusta SINUT.

Suorista ryhti, katso silmiin ja muista hymyillä; sinä olet upea!

 

 

 

<<h3>>Tietoa minusta</<h3>>