Uutiset


PE 23.6.2023 Ihanaa juhannusta!
klo: 12:00
Keskikesän juhla, mikä sen ihanampaa!
Nauttikaa ja naurakaa..minä lompsin lomalle! Elokuussa nähdään!

PE 9.6.2023 Terkkuja Kokkolasta!
klo: 20:00
Olen ollut Pohjanmaalla kiertueella, joka huipentui Kokkolassa upeaan VIP iltaan positiivisten naisten keskuudessa. Niin Kokkolan Synsamin henkilökunta, kuin ihanat kutsuvierasnaiset loivat energian, joka latasi myös minun akkuni. Kokkolalaiset naiset ovat koonneet oman ryhmän nimeltä Vaikuttajanaiset, joka on eri aloilla vaikuttavien naisten verkosto. Huikeita naisia, oli ilo olla puhumassa heille!

TO 8.6.2023 Kesätyöntekijöille silmälasi ja tyylitietoutta
klo: 19:00
Synsam on siitä huikea yritys, että se huolehtii ihan kaikista työntekijöistään. Olin jo toista kertaa kouluttamassa kesätyöntekijöitä silmälasimuodin ja tyylin saloihin. Täytyy sanoa, että nuoret ovat innostava kuulijakunta, myös kriittinen ja siksi juuri niin hyvää seuraa. Aina oppii itsekin uutta!
Onnea kaikille uraansa aloitteleville.

SU 4.6.2023 Kiitosmalja kuluneesta keväästä!
klo: 10:00
Kesä on täällä ja juhlan aika! Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitani ja asiakkaitani huikeasta vuoden alusta!
Niin kiitollinen teistä ja luottamuksestanne!
Tahti hieman rauhoittuu kesästä nauttimiseen, muutamia tyylitapahtumia vielä Synsamilla edessä ja sitten purjehdin laineille nauttimaan.
Jos kesän aikana tulee ideoita yhteistyöhön, saa minut parhaiten kiinni numerosta 050-5462344 vaikka tekstiviestillä.
Nauttikaa!

SU 14.5.2023 Koulutuksia, valmennuksia ja tyylineuvontaa
klo: 12:00
Ihana kevät takana! Niin paljon kiinnostavia projekteja, kohtaamisia ja työniloa. Toimintakenttäni on aika laaja, mutta rakastan sen monipuolisuutta.
On aika kevään juhlien ja lahjakorttien! Muistattehan ystäviänne, työtovereitanne ja rakkaimpia. Lahjakortti on aineeton, mutta arvokas ja pitkään iloa tuottava lahja. Se voidaan räätälöidä yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin! Iloa kevääseen!

PE 12.5.2023 Inpiraatiopäivä Synsamin Tyyliasiantuntijoille
klo: 19:00
Olen kouluttanut kuluneiden vuosien aikana monia osaajia Synsamille. Nyt oli aika järjestää heille Inspiraatiopäivä. Puhuttiin omasta jaksamisesta ja siitä huolehtimisen tärkeydestä, trendeistä, muodista ja tietysti jaettiin kokemuksia.
Love my job!

TO 6.4.2023 Lomalla
klo: 10:00
Olen tehnyt töitä ahkerasti ja nyt on aika hetken hengähdykselle. Oma kuppi pitää olla täynnä, jotta sieltä on annettavaa muillekin. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää ja jokaisen vastuulla. Se on epäitsekäs teko, sillä siten voimme olla enemmän myös toisillemme. Huolehdithan sinäkin itsestäsi?

KE 1.3.2023 Terveisiä Milanosta!
klo: 10:00
Optisen alan messuja vietettiin taas helmikuussa ja pääsin vierailemaan sinne ja Milanon tunnelmaan muutenkin. Silmälasimuodissa koittaa taas tulevaisuudessa hieman massiivisempi muoti, sillä mm. suuret, raskaat ja kulmikkaat kehykset tuntuivat olevan tuloillaan.
Milano on niin inspiroiva kaupunki, kauniit rakennukset, katumuoti ja putiikit innostavat tällaista esteetikkoa kuin minä.Latasin taas akkujani ja haistelin tulevia tuulia.

PE 10.2.2023 Uusia Tyyliasiantuntijoita valmistunut!
klo: 12:00
Tämä upea jengi lähtee viemään tyylin ja silmälasimuodin ilosanomaa eteenpäin. Löydät heidät Synsam liikkeistä ympäri Suomen. Kouluttajana olen ylpeä heistä ja tiedän, että jokainen asiakas joita he palvelevat, tulee saamaan ihanaa ja aitoa palvelua!

TI 31.1.2023 Uusi toimitila :-)
klo: 09:00
Jee! Olen saamassa Turun keskustasta ihanan, uuden toimitilan Kristiinankatu 5:stä! Talo on kaunis, vanha ja sielukas. En malta odottaa, että seinät saavat uuden maalin ja saan asettua taloksi. Samoihin tiloihin tulee myös muutama upea naisyrittäjä kanssani, joten inspiroivaa seuraa on asiakkaiden lisäksi ihan lähellä. Yksinyrittäjälle se on arvokasta!

PE 30.12.2022 Rentoa uutta vuotta!
klo: 12:00
Vuosi vaihtuu ja moni meistä tekee uuden vuoden lupauksia. Tänä vuonna lupaa maltillisesti. Ihminen tarvitsee uuden asian äärellä noin 100 toistoa, ennen kuin tapa on omaksuttu. Ei kannata siis kuormittaa itseäsi lupaamalla kerralla liikaa. Valitse yksi toive ja ole armollinen itsellesi. Nauti, naura ja lähde luottamuksella vuoteen 2023!

TO 1.12.2022 Joululahjavinkki: lahjakortti
klo: 11:00
Vinkki joulun pakettiin: hanki hyödyllinen ja pitkäksi aikaa iloa tuottava lahja, lahjakortti henkilökohtaiseen tyylineuvontaan.
Joulu on lahjakorttien sesonki-aikaa ja olenkin jo saanut toimittaa niitä useaan kotiin. Kiitos luottamuksesta!

TI 15.11.2022 TTK-yhteistyö on niin inspiroivaa!
klo: 20:00
Glamouria, tanssia, taidetta! Sitä kaikkea on Tanssii tähtien kanssa show pullollaan. Nautin suunnattomasti tästä projektista ja on ollut huikeaa päästä mukaan. Kaikki ohjelman kehykset joita tuomariston päässä nähdään ovat Synsamin valikoimasta valitsemiani.

SU 30.10.2022 Olen valmis LCF lifecoach!
klo: 10:00
Vuoden opiskelut on saatettu päätökseen ja sain käteeni todistuksen ratkaisukeskeisen valmentajan opinnoista. Huikea vuosi takana. Paljon oivalluksia itsestä, elämästä ja hyvinvoinnista. En malta odottaa että pääsen implementoimaan opittua omaan työhöni. Todelinen tyyli kun on pintaa syvempää!

SU 23.10.2022 Puhujana I love me -messuilla
klo: 17:00
Viikonloppuna vietettiin ilon, muodin ja hyvinvoinnin juhlaa Helsingin messukeskuksessa I love me- messuilla. Olin muodin lavalla puhumassa silmälasityyleistä ja miten helposti niillä voikaan vaihtaa lookkia.

MA 10.10.2022 Jukka Haapalisen silmälasieleganssia tiedossa..
klo: 10:00
Tanssii tähtien kanssa show on alkamassa MTV3:lla. Pääsin stailaamaan ohjelman silmälasit arvovaltaiselle tuomaristolle. Tiedossa 11 erilaista lookkia Jukka Haapalaiselle ja Jorma Uotiselle. Lasit on valittu Synsamin monipuolisesta mallistosta. Seuraahan kanavaa, että näet mitä ihanuuksia tiedossa!

PE 30.9.2022 Tyyliasiantuntijoita kouluttamassa
klo: 10:00
Taas alkoi syksyn Tyyliasiantuntijakoulutus Synsamilla. Upeita kurssilaisia sali täynnä, jotka inspiroivat myös minua. Pidän kovasti vuorovaikutuksesta ja eri ikäisten ihmisten kanssa työn tekemisestä. Kuvassa pohdintaa, montako erilaista silmälasityyliä voikaan olla?

KE 31.8.2022 Ihana kohtaaminen
klo: 18:00
Pääsin valitsemaan Jorma Uotiselle silmälaseja. Ihana kohdata tämä viisas, rohkea ja karismaattinen taiteilija

TI 30.8.2022 Tarume-silmälasikehysmallisto esillä messuilla
klo: 18:00
Optisenalan messuilla päästiin taas esittelemään täysin Suomalaista Tarume silmälasimallistoa. Olen piirtänyt kehykset ja upea tiimini on toteuttanut ne käsin kosketeltavaan muotoon. Meillä on jo 17 jälleenmyyjää Suomessa! Kiitollinen ja onnellinen olo. Käy kurkkaamassa mallit nettisivuiltamme.

www.tarume.com


MA 1.8.2022 Tervetuloa arki ja uudet kuviot!
klo: 10:00
Kaunis ja rentouttava loma takana. Tietää levänneensä riittävästi, kun alkaa jo loman lopulla kaipaamaan arkirutiineja ja ihmisiä ympärilleen. Vietimme lomaa perheen kanssa merellä ja siellä kuplassa ollessa alkaa lopulta aina kaivata takaisin kaupunkiin.

Sähköpostissa odotti ihanasti yhteydenottoja. Upeaa, miten moni on päättänyt näin kauden hiljalleen vaihtuessa, päivittää tyyliään ja miettiä omaa hyvinvointiaan! Hyvä te! Ja niille jotka vielä pohtivat, rohkeasti vaan, vanhaan voi aina palata, jos siltä tuntuu!

TO 23.6.2022 Lomalle lompsis!
klo: 08:00
Ihanaa kesää, nauttikaa, naurakaa ja ladatkaa akkuja!
Elokuussa taas back in business.

KE 18.5.2022 Uusia yhteistyökuvioita
klo: 9:00
Olen tutustunut viimeisen vuoden aikana upeisiin, idearikkaisiin ja ammattitaitoisiin naisiin, joiden kanssa kehittelemme uusia tuulia ja yhteistyökuvioita. Tarkoituksena on lisätä hyvinvointia, merkityksellisyyttä ja jaksamista. Pysy kuulolla!

TI 15.3.2022 Ratkaisukeskeisen valmennuksen opiskelut etenevät!
klo: 10:00
Puoli vuotta on opiskelua takana. On ollut todella inspiroivaa ja olen oppinut paljon uutta ja päässyt jo konkreettisesti tekemään valmennuksia.
Ratkaisukeskeinen valmennus ja lifecoaching on erilaisten harjoitteden kautta tapahtuvaa oivaltamista.
Valmennuksissa en neuvo, opeta tai kouluta, vaan ohjaan asiakasta itse löytämään oikeat askeleet tavoitteiden saavuttamiseksi, liittyvät ne sitten ajanhallintaan, stressinsietokykyyn, omanarvontuntoon tai vaikkapa juurikin tyyliin.
Itse oivaltamalla syntyy kestäviä lopputuloksia ja oikeita muutoksia. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia ja kysy lisää!

KE 26.1.2022 Sujuva ja inspiroiva tiimityö on mahtavaa!
klo: 22:00
Teen paljon asioita itsekseni ja ajan autolla tai istun jossakin kulkuneuvossa matkalla milloin pohjoiseen, milloin itään ja nyt viimeksi Vaasaan. Tätä reissutyötä jaksaa, koska tapaa niin upeita ihmisiä!
Tänään vietimme Vaasassa Synsamilla tyylipäivää ja illalla kekistyttiin vielä tyylin ja hyvinvoinnin asioihin tämän energisen tiimin kesken.

TI 21.12.2021 Hyvää joulua ja inspiroivia juttuja vuodelle 2022!
klo: 18:00
Hurraa! Kohta on joulu! Kiitos kuluneesta vuodesta ja luottamuksestanne!

Olkoon ensi vuosi 2022 upea ja inspiroiva ja täynnä hyvää energiaa!

TO 25.11.2021 Mekot on arjen pelastus
klo: 10:00
Mekot toimivat loistavasti arjen "univormuina". Ne näyttävät naisellisilta ja niissä on mukava olla. Ja kun on mukava olla, voi keskittyä kaikkeen oleelliseen.

Mekkoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kankaan rypistymättömyyteen. Testaa se puristamalla ennen mekkohankintaa kangasta nyrkin sisällä ja jos se avatessa on edelleen sileä, voit jatkaa pesulappuun ja tutkia sieltä lisää käytännön toimivuutta (vesipesu, kutistuvuus, materiaali..).

Säkenöivää viikkoa!

KE 20.10.2021 Syysmuotia!
klo: 18:00
Olin puhumassa Synsam Aleksin avajaisissa syksyn silmälasimuodista. Huikea tapahtuma, johon selkeästi oli tarvetta. Ihmiset nauttivat toistensa seurasta, ohjelmasta ja upean liikkeen luomista puitteista.

TO 7.10.2021 Esiintymistaitoja Synsamin Tyyliasiantuntijoille
klo: 09:00
Kouluttamassa Synsamin tulevia Tyyliasiantuntijoita. Tänään aiheena ollut esiintymistaidot ja kehonkieli. Inspiroiva tiimi kouluttaa, näkyy ehkä ilmeestä!

SU 26.9.2021 Minä opiskelen!
klo: 10:00
Nyt on jännitävä vuosi edessä. Aloitan opiskelun ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi! Lähden syventämään osaamistani mm. kongnitiivisessa käyttäytymistieteissä ja positivisessa psykologiassa. Opiskelu tapahtuu työn ohessa, joten soitto soi ja karavaani kulkee!

SU 8.8.2021 Back in business!
klo: 10:00
Tuleva syksy on täynnä kiinnostavia koulutuksia tyylin ja silmälasimuodin parissa. Toteutus toivottavasti konkreettisesti ihmisiä kohdaten, mutta jos korona niin vaatii, ollaan sitten etänä. Olosuhteet määrittelevät ja yritän muistaa, ettei pidä murehtia asioita, joille ei itse mitään voi, mutta omaan asenteeseen sitä voi aina vaikuttaa. Positiivista loppu kesää ja syksyn alkua!

PE 25.6.2021 Terveisiä mereltä!
klo: 11:00
Olen viettänyt lapsuuteni purjeveneessä, mutta tänä kesänä kipparoin sellaista ensimmäistä kertaa itse. Nautin luonnosta ja merestä vaikka sateessa ;-)

Ihanaa juhannusta ja kesää, nauttikaa!

MA 17.5.2021 Lahjakortteja!
klo: 00:00
Kevään ja kesän juhliin käy lahjakorttien hankinta juuri nyt kuumana. Hanki sinäkin ihana, oma henkilökohtainen lahja tärkeälle ihmisellesi. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse info@primadea.fi tai soittamalla/tekstaamalla numeroon 050-5462344. Tekstiviesti on hyvä, koska jos olen asiakkaalla, en pysty vastaamaan, mutta viestistä tiedän palata asiaan.
Ihania kevään päiviä!

LA 15.5.2021 Kuvauksiin stailausta
klo: 12:00
Mitä pukea päälle? Millaisia kokonaisuuksia? Missä ympäristössä? Miten hiukset? Millainen meikki, jotta se toimii kuvauksissa?
Tänään tehtiin Suomalaisen silmälasimerkin Tarumen kuvia keskellä kauneinta luontoa. Eri ikäiset mallit saivat kevyen ehostuksen ja luonnollisen lookin, koska tällä kertaa se sopi parhaiten.
Jos tarvitset apua joko perhekuvauksiin, omiin promokuviin tai yrityksesi kuvauksiin, olen kokenut ja monipuolinen ammattilainen ja pystyn auttamaan. Kuullaan!

SU 9.5.2021 Asusteilla on väliä!
klo: 12:00
Asustaminen on yksi tyylin rakentamisen kulmakivistä. Asusteilla saa helposti päivitettyä kestävät ja ajattomat ratkaisut trendikkäiksi, joka on sekä ekologista, että hauskaa. Pienet jutut tekevät sinun tyylistäsi ajankohtaisen. Oikealla asustamisella saa tehtyä edullisestakin vaikutelmasta kalliin..ja päinvastoin. Siksi sen saloihin on hyvä perehtyä. Autan mielelläni!

LA 20.3.2021 Stylisti-optikko
klo: 08:00
Tiesitkö, että olen alkuperäiseltä ammatiltani Optikko ja valmistunut Helsingistä 1997! Stylistinä ja tyylin ammattilaisena olen työskennellyt kohta 10 vuotta.
Rakastan molempia ammattejani ja pystyn hyödyntämään molempien koulutusta kummassakin roolissa ja syksyllä lähden opiskelemaan vielä vähän lisää! Mutta siitä lähempänä enemmän.
Optikon töitä teen epäsäännöllisesti Turussa, Optinäössä ja stylisti optikkona suurin asiakkaani on Synsam-ketju, jonka liikkeissä toimin valtakunnallisesti. Nähdään!

TO 11.3.2021 Kampausvinkkejä ja paljon muuta!
klo: 10:00
Olethan jo Primadean seuraaja Instagramissa? Tilillä vinkkejä kampauksista silmälasivalintoihin ja yleiseen hyvää oloonkin. Tervetuloa mukaan seuraajaksi! Löydät tilin Instagramista nimellä: primadeatuulia tai clikkaamalla alla olevaa linkkiä.

www.instagram.com/primadeatuulia/


MA 15.2.2021 Pukeutumisneuvontaa etänä
klo: 08:00
Ihanaa kun kuviot sujuvat vaikkakin etänä! Olisihan se hienoa tavata kasvotusten, mutta näin se on ainkin turvallista!
Jos valmistaudut korona ajan jälkeiseen elämään, kaipaat piristystä ja samalla hyötyä tai haluat vain satsata itseesi, ole yhteydessä, järjestetään henkilökohtainen tyylineuvonta etäyhteyksien avulla!

TO 10.12.2020 Joululahjaksi lahjakortti etätyylineuvontaan!
klo: 10:00
Mietitkö henkilökohtaista ja pitkäksi ajaksi iloa tuottavaa joululahjaa läheisellesi? Minulta saa myös etänä tyyli-ja pukeutumisneuvontaa ja sellainen lahjakortti ilahduttaisi varmasti näinä kummallisina korona-aikoina.
Ole yhteydessä, niin organisoidaan hyödyllinen ja ylellinen lahja!

PE 13.11.2020 Optisen alan osaajia kouluttamassa
klo: 09:00
Olin kouluttamassa optisenalan tyyliasiantuntijoita, puhumassa mm. trendeistä, tyylin rakentamisesta ja karisman kartuttamisesta. Ihania ihmisiä!
Taas on lisää osaamista omaa sydäntäni lähellä olevalla alalla! Silmälasit kun ovat niin iso osa persoonallisuutemme viestintää.

KE 28.10.2020 Etätyylikonsultaatiota tarjolla!
klo: 10:00
Yllättävissä ja haasteellisissa tilanteissa on aina kasvun mahdollisuus ja kehityksen hetki. Myös oma toimintani on laajentunut tyylin etäkonsultaatioihin. Tyylin perusasioita ja linjaa pystytään oikein hyvin käsittelemään myös etänä Teams palvelun kautta. Olenpa jo tehnyt vaatekaappikonsultaatioitakin tätä kautta. Ole yhteydessä, niin mietitään, miten rakennettaisiin sinua parheiten palveleva ja turvallinen tyyli- ja pukeutumisneuvonta.
Nyt on itseasiassa oikein hyvä hetki miettiä tyyliasioita, sillä kun korona helpottaa, voi antaa itsensä säteillä täydellä teholla!

KE 30.9.2020 Satsataan hyvinvointiin!
klo: 10:00
Poikkeukselliset olot ovat selvästi herättäneet meissä halun toteuttaa unelmia ja parantaa hyvinvointia. Syksyni on vilkas nimenomaan yksityishenkilöiden tyyli-ja pukeutumisneuvonnan kohdalla. Miten onkaan ihana huomata, kuinka lyhyt pysähtyminen on herättänyt kiinnostuksen ja energian satsata omaan hyvinvointiin!
Tyyli-ja pukeutumisneuvonnassani tärkeää on juuri se, että pureudutaan omaan itseen, persoonallisuuteen ja siihen millainen ihminen sitä on, jotta omassa tyylissä viihtyisi ja jotta sillä pystyisi parhaiten viestimään ulospäin. Hyvä olo näkyy kauas!

KE 9.9.2020 Perheyritys 50-vuotta
klo: 18:00
Vanhempani ovat perustaneet vuonna 1970 optikoliike Optinäön Kauppiaskadulle Turkuun. Tällä viikolla on juhlistettu sen 50-vuotis päiviä. Olin pitämässä tyylipäivää juurillani ja jotenkin erityisen ihanaa on, että mukanani oli myös suunnittelemani silmä- ja aurinolasikehys mallisto Tarume. Kiitos osallistujille ja onnittelijoille ja tsemppiä siskolleni Johannalle ja hänen ihanalle miehelleen Jarkolle jotka jatkavat suvun perintöä pyörittää tavallista parempaa optikkoliikettä! Hurraa rohkeudelle toteuttaa unelmia!

www.tarume.com


KE 29.7.2020 Tyylikuviot jatkuvat jälleen, kiitos tuestanne!
klo: 10:00
Toivottavasti olette viettäneet rentouttavia kesäpäiviä.
Minulla tyylikuviot ovat koronan jäljiltä taas virkistyneet, kiitos ihanat asiakkaani!
Kesän aikana on hankittu lahjakortteja ja muutamia tapahtumiakin on jo syksylle sovittu. Laittakaa rohkeasti viestiä, niin sovitaan miten saadaan yhdessä pidettyä syksyllä turvallisesti tyylin iltoja ja päiviä. Jos et heti tavoita minua, laita tekstiviesti 050-5462344 (jos olen asiakkaalla, en pysty vastaamaan puheluihin). Kuullaan!

KE 29.1.2020 Ylen aamu TV:ssä silmälasien valintaan vinkkejä
klo: 11:00
Tässä Yle 1:n aamutelevision lähetyksessä on yhä paljon ajankohtaista sisältöä. Erityisesti se, miten lasien olisi hyvä olla käyttäjänsä näköiset ja että vääriä vaihtoehtoja ei kasvonpiirteille oikeastaan ole. On vain vaihtoehtoja, jotka joko tasapainoittavat piirteitämme tai vahvistavat niitä. Jos kulmikkaat kasvot eivät halua kulmikkuutta esiin, parempi valita pehmeämpää linjaa, mutta kulmikkuutta vahvistava vaikutelma, voi olla myös haluttu. Tärkeintä mittasuhteiden tasapainossa on oikea koko. Käy katsomassa, kun keskustelimme toimittaja Sanna Savikon kanssa silmälasien valinnasta ja kehysmuodista.

//areena.yle.fi/1-4215255


TI 28.1.2020 Kevätmuotia
klo: 19:00
Farkkua päästä varpaisiin, kukkamekkoja, keltaista väriä, 90-luvun alun henkisiä, ruudullisia bleisereitä ja bootcut lahkeita. Mm. näitä on kevät muoti trendikkäimmillään. Tänään pohdimme kevätmuotia ja siihen sopivia silmä- ja aurinkolasityylejä Uudessakaupungissa.

PE 27.12.2019 Kiitos kultainen ja ihanaa vuoden vaihdetta!
klo: 19:00
Näiden bling bling asusteiden myötä toivotan onnellista uutta vuotta ja kiitän kuluneesta! Uskomaton 12 kuukautta taas takana. Välillä on ollut haastavaa yhdistää vauva-arki ja työelämä yhteen, mutta huikeilla kotijoukoilla, innostuneella ja tätä monipuolista työtäni rakastavalla asenteella ja ennen kaikkea upeilla asiakkaillani yhdistettynä on kokonaisuus ollut mahtava. Iso, iso kiitos! Ensi vuonna nähdään!

LA 30.11.2019 Stailausapua henkilö- tai tuotekuvauksiin?
klo: 19:00
Kaipaatko edustavia kuvia itsestäsi, yrityksesi henkilökunnasta, perheestäsi tai myytävistä tuotteistasi? Autan suunnittelemaan kokonaisuuksia ja luomaan oikeanlaista imagoa. Mietitään yhdessä ideoita. Tiesitkö, että käytettävillä väreillä, kehon asennolla ja kuvan sisältämällä asettelulla on suuri merkitys viestin välineenä?
Oheinen keskittynyt "behind the scenes" kuva on otettu eräästä kuvaukseta ihanan Katrin kanssa (Katri Haavisto Photography).

MA 18.11.2019 Vaatekaappiin vain toimivia vaatteita!
klo: 19:00
Mietitkö joululahjaa läheisellesi tai itsellesi? Henkilökohtainen pukeutumisneuvonta ja siihen pohjautuva vaatekaappikonsultaatio on iloa ja helpotusta arkeen tuova materiaaliton lahja, joka tuottaa iloa ja hyötyä pitkään.

SU 17.11.2019 Haikon kartanossa vietettiin Hyvän Olon Päivää 16.11
klo: 10:00
Haikon huikeassa kartanomiljössä vietettiin hemmottelu päivää naisille. Tarjolla oli mm.kauniita vaatteita, asusteita, hemmottelu hoitoja ja hyvinvointi tuotteita. Itse olin mukana puhumassa tyylistä viestin välineenä ja juontamassa muotinäytöstä.
Ihana päivä upean naisenergian keskellä!

KE 30.10.2019 Hyödyllistä ja hauskaa ohjelmaa työyhteisölle
klo: 10:00
Työhyvinvointi illat ja virkistys päivät, ne ovat osa työnkuvaani. Pitkäaikaista iloa tuo tyylin perusasioihin syventyminen, josta hyötyä on vuosiksi eteenpäin. Vähän twistiä ja pilkettä silmäkulmassa tietenkin. Ota yhteyttä: info@primadea.fi
Kuva eilisestä tyyli-illasta Helsingissä.

SU 6.10.2019 Silmälasit ovat osa sanatonta viestintää
klo: 10:00
Lähes aina katsomme silmiin kun kohtaamme toisiamme. Jos olet silmälasinkäyttäjä, on sillä suuri merkitys minkälaiset kehykset olet pukenut kasvoillesi, sillä johtopäätöksiä sinusta tehdään nopean ensivaikutelman mukaan.

www.is.fi/mystyle/art-2000006262058.html


PE 4.10.2019 Stailaus varauksia ensi vuodelle?
klo: 10:00
On ollut huikea töihin paluu! Ihan muutama päivä tai ilta on enää vapaina tälle vuodelle.
Otankin varauksia jo ensivuoteen, joten jos yrityksesi tai ryhmäsi kaipaa tyyli-iltaa tai tyylin liittyvää ohjelmaa tai tapahtumaa tai olet yksityishenkilö, joka haluaisit henkilökohtaisen pukeutumisneuvonnan tai vaatekaappikonsultaation, niin pikaisesesti yhteyttä! Asiakkaani ovat kaiken ikäisiä, säteilevistä nuorista naisista karismaattisiin ladyihin. Parhaiten tavoittaa sähköpostitse: info@primadea.fi
Oheinen kuva on Tarumen silmälasistailaus tapahtumasta.

KE 2.10.2019 Väreillä on väliä silmälasiostoksillakin
klo: 10:00
Moni valitsee mustat silmälasikehykset, mutta usein meitä pukee paremmin jokin pehmeämpi tai raikkaampi väri. Iltasanomien muotitoimittaja Vivi haastatteli minua aiheesta. Alla linkki juttuun.

www.is.fi/mystyle/art-2000006258469.html


TO 26.9.2019 Stailausta Itä-Suomessa
klo: 10:00
Tämän viikon olen huristellut Itä-Suomessa pitämässä tyylipäiviä Kotkassa, Lappeenrannassa ja Loviisassa.
Tämän työn ehdottomasti paras puoli on kohtaamani super ihanat ihmiset!

KE 25.9.2019 Ilta-Sanomissa vinkkejäni silmälasiostoksille
klo: 10:00
Moni kokee silmälasien valinnan haasteelliseksi. Oleellisinta on saada apua oikeiden kokojen valintaan, se vaikuttaa lasivalinnan onnistumiseen ja mittasuhteisiin eniten. Ilta-Sanomien toimittaja haastatteli minua aiheesta. Alla linkki aiheeseen.

www.is.fi/mystyle/art-2000006249395.html


LA 17.8.2019 TARUME-silmälasimallistoni on lanseerattu
klo: 19:00
Tänään oli huikea päivä. Pitkäaikainen haaveeni astui päivänvaloon. Lanseerasimme tänään Optikoille uuden silmä- ja aurinkolasimalliston nimeltä TARUME. Olen brändin designer ja kanssani on huikean hyvä tiimi. Kyseessä on täysin Suomalainen tuote niin suunittelultaan kuin valmistukseltaan. Käyhän kurkkaamassa ja ryhdy seuraamaan Tarumen tarinaa Instagramissa nimellä Tarume design ja nettisivutkin avautuvat aivan tuotapikaa.

www.tarume.com


KE 31.7.2019 Back in business
klo: 10:00
Vauvavuosi meni lentäen. Pieni miehemme on 11kk ja on aika palailla osaksi jo rakastamani työni pariin. Teen vielä osa-aikaisuutta, mutta syksylle on jo rakentumassa kiinnostavia projekteja. Ota yhteyttä jos yrityksesi toivoisi tyylipäiviä tai haluaisit itsellesi tyyli-asioiden päivitystä. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla info@primadea.fi

LA 1.6.2019 Huikeaa kesää kaikille!
klo: 10:00
Aurinkoista ja ihanaa kesää. Nauttikaa, naurakaa ja kerätkää voimia! Itse palaan elokuun lopulla työkuvioihin.

KE 24.4.2019 Pukeutuminen on viestintää
klo: 18:00
Brasilialaisen Melody lapsitähden pukeutuminen on aiheuttanut kohua ympäri maailmaa. Tyyliasiantuntijan näkökulmasta ajattelen, että peittävämpi on kaunista. Äidin näkökulmasta ajattelen, että lasten on tärkeä oppia, pukeutumisen olevan viestintää. Naisen näkökulmasta jokaisen tulisi saada pukeutua miten haluaa, ilman että muiden käytös olisi epäkunnioittavaa. MTV uutiset kyseli mielipidettäni asiasta (kuva Melodyn instagram tililtä). Tässä linkki juttuun:

www.mtvuutiset.fi/artikkeli/12-vuotiaan-kuvat-saivat-suomalaiset-poyristymaan-vanhemmat-taitavat-nahda-vain-rahaa-silmiensa-edessa/7375616#gs.7qfbrg


SU 24.3.2019 Hauskaa yhdessäoloa, josta on myös hyötyä!
klo: 20:00
Mietittekö ystävä- tai työporukalle tekemistä? Hyödyllistä ja kiinnostavaa voisi olla perehtyä pukeutumisen, kehonkielen ja ensivaikutelmien merkitykseen vuorovaikutuksessa. Tälläkin viikolla oli iloa ilmassa ja kiinnostus katossa, kun huikea ystäväporukka kokoontui aiheen piirissä. Jos sinäkin innostuit, ota yhteyttä, niin rakennetaan teille sopiva kokonaisuus.

TI 26.2.2019 Terveisiä Milanon muotiviikoilta!
klo: 10:00
Olin viikonlopun Milanon taivaan alla katsastamassa muotia laidasta laitaan, niin kenkiä, silmälaseja kuin kaikkea siltä väliltä.
Valmistautukaa kuusi- ja kahdeksan kulmaisiin silmä- ja aurinkolaseihin, silmälasiketjuihin, värillisiin linsseihin ja yksityiskohtien paluuseen. Kiehtovaa miten miten muoti löytää aina tiensä uudelleen, hieman edellistä modernisoituneena.
Ja hei, kohta pukeudutaan höyheniin ja hapsuihin!

SU 10.2.2019 Eläköön ihanat naiset!
klo: 19:00
Viikonloppuna oli säpinää naisten tapahtumassa, jossa olin mukana omalla ständillä. Kalenterissa on jo useampi tyyli-ilta varattuna. Hienoa! Mukana niin työtiimejä, ystäväporukoita, kuin äitejä ja tyttäriä. Meissä naisissa on voimaa!

MA 4.2.2019 Tyylin- ja silmälasimuodin vetovoima on suuri!
klo: 19:00
Kun rakastaa työtään, niin eihän siitä voi pitkään pysyä erossa. Otan vastaan ilta- ja viikonloppu keikkoja, jolloin mimimiestämme pääsee muu perhe hoitamaan. Tässä kuva vuoden ensimmäiseltä tyyli-illalta, jossa oli mukana 15 huikeaa daamia.

SU 30.12.2018 Kiitos vuodesta 2018!
klo: 10.00
Tuhannet kiitokset vuodesta 2018, se sisälsi paljon kiinnostavia työprojekteja, mahtavia asiakaskohtaamisia, yllättäviä palkintoja ja pienen ihmisen mukanaan tuoman elämän muutoksen. Onnellinen ja kiitollinen olo. Ensi vuonna jatketaan! Kiitos ihanat asiakkaani ja yhteistyökumppanini, onnea ja menestystä vuodelle 2019!

KE 5.12.2018 Juhla-asu suunnitelma itsenäisyyspäivän juhliin
klo: 15:00
Sain suunnitella upeisiin itsenäisyyspäivän juhliin asiakkaalleni oheisen puvun, jonka hänen luotto ompelijansa toteutti. Idea oli suunnitella monikäyttöinen iltapuku, joka koostui vaihdettavasta yläosasta. Toinen osa on avonaisempi ja itsenäisyyspäivän juhliin siihen yhdistettiin trendikkäästi aidoista kukista tehty rintakoru ja rannekoru. Toinen osa on jatkokäyttöä varten ja se on peittävämpi ja hihallinen, vaikkakin kevyt. Pukua voi pitää myös kokonaan ilman erillisiä viittamaisia yläosia tai siihen voidaan jatkossa suunnitella jotakin uutta. Tätä oli ihana piirtää, kiitos!

SU 18.11.2018 Silälasikehys suunnittelua!
klo: 10:00
Nyt olen innoissani! Minut pyydettiin mukaan mahtavaan työprojektiin suunnittelemaan silmälasikehys mallistoa. Piirtäminen on jo alkanut, pääni pursuilee ideoita. Vielä en voi paljastaa enempää, mutta pidän teidät ajan tasalla.

TO 8.11.2018 Tyyli on pintaa syvempää
klo: 10:00
Olin Helsingissä puhumassa Hius-ja kauneudenhoitoalan sekä tekstiili -ja muotialan kehittämispäivillä tyylistä. Näkökulmana oli lempiaiheeni: tyyli pintaa syvemmin. Keskityimme kehonkieleen ja sanattomaan viestintään, johon vaikuttavat sekä ulkoinen olemuksemme, että käytöksemme ja sisäinen tilamme.
Pikku mieheni oli tietysti mukana ensimmäisellä matkallaan ja hyvin meni.
Jos kaipaatte loppuvuoteen virkistymispäiviä, teen tällaisia luentokeikkoja jo yhdessä babysitterin ja vauvelini kanssa.

LA 15.9.2018 Pieni ihmeeni on maaimassa
klo: 10:00
Voi tätä onnea. On valvomista, on itkua ja mahanpuruja, mutta on myös suloista, lämpöisen mytyn tuhinaa ja tuoksua. Kiitos kaikista onnitteluista, olette ihania!
Nyt elämän täyttää hetkeksi pieni mies, mutta palailen projektiluontoisiin työjuttuihin, kun uusi arkemme on löytänyt rytminsä.

KE 1.8.2018 Mama muotia ja kiitoksia kuluneesta keväästä ja kesästä!
klo: 12:00
Jään äitiyslomalle ja haluan kiittää kevään ja kesän kiinnostavista työprojekteista. Kiitos myös upeille yksityisasiakkailleni, muistakaa kantaa itsenne ilolla ja ylpeydellä.
Blogini on jo viettänyt hiljaiseloa ja jää nyt tauolle. Oheisesta linkistä pääsee vielä kurkkaamaan pukeutumisvinkkejä. Kuvat raskauden eri vaiheilta, mutta kokonaisuudet soveltuvat toteutettaviksi myös ilman masulaista.
Säteileviä kesäpäiviä, vielä niitä on jäljellä!

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/muotia-mamailun-tunnelmissa/


PE 29.6.2018 KIITOS HUIKEASTA TYYLIPÄIVÄ KIERTUEESTA SYNSAM!
klo: 08.00
Synsamin kanssa yhteistyössä toteutettavat tyylipäiväkiertueet ovat jatkuneet kuudetta vuotta ja olen päässyt tapaamaan ihania ihmisiä ympäri Suomen. Nyt on aika sanoa kiitokset huikeille tiimityöskentelijöille ja upeille asiakkaille. Jään kesälomalle ja elokuusta äitiyslomalle. Mama-aivoni keskittyvät hetkeksi pienen ihmisen hoitoon ja hellintään. Voikaa hyvin, muistakaa nauraa ja nauttia!

TI 22.5.2018 Kulmien kestovärjäys
klo: 10:30
Kauniit, ehostetut kulmakarvat kohottavat kasvoja. Kestovärjäys voi helpottaa elämää kevään kiireiden ja toisaalta kesän rentouden keskellä. Blogissa vinkkejä kulmien kotivärjäykseen.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/kulmien-kestovari-helpottaa-elamaa-ja-kohottaa-kasvoja/


TI 15.5.2018 Kouluttamassa kehonkielen merkitystä asiakaspalvelun ammattilaisille
klo: 10:00
Tampereella oli tehokas päivä myynnin ammattilaisille, kun perehdyimme kehon kieleen ja sanottomaan viestintään. Mitä kaikkea voimmekaan huomaamattamme viestiä. Päivä oli täynnä upeita ihmisiä, intoa täynnä! Kotimatkalla tuntui, että leijailin itsekin muutaman sentin maanpinnan yläpuolella hyvästä energiasta latautuneena, vaikka olin seissyt ja puhunut koko päivän.

TO 10.5.2018 Pukusuunnittelua kynästäni!
klo: 10:00
Olen taas päässyt suunnittelemaan tuleviin kesäjuhliin pukuja. Ohessa erään upean klassisen ladyn juhlapuku, johon teimme erilaisia, irroitettavia vyötärökoristeita tuomaan vaihtelua pukuun ja samalla piilottamaan pikkuisen pömpöttävää vatsaa, tuoden kuitenkin pientä vyötäröä esiin. Täydellisten säärten korostus juuri oikealla mitalla ja allien pietto ohuella sifonki hihalla, kruunaa kokonaisuuden. Mittojen mukaan ompelijalla toteutettu kokonaisuus varmistaa istuvuuden ja mukavuuden.

LA 5.5.2018 Tyyli on paljon muutakin kuin vaatteita ja asusteita!
klo: 16:00
Puhumassa tyylin merkityksestä viestinnässä. Kommunikoimme niin paljon muillakin tavoin kuin vain puhumalla. Ulkoinen olemuksesi lähettää joka sekuntti viestiä sinusta. Vain noin 20% siitä, mitä sanot menee eteenpäin ja 80% on muuta viestintää.

PE 4.5.2018 Åbo Underrättelser sanomalehti teki jutun kevätmuodista
klo: 09:00
Pääsin asiantuntijaksi kertomaan kevään muodista ja pukeutumisneuvontapalveluista ruotsin kieleisen sanomalehtemme Åbo Underrättelserin muoti juttuun. Pastellia, keveitä kankaita ja kontrasteja - niistä syntyy kiinnostava kevätmuoti.

KE 18.4.2018 Korppukädet pehmeiksi
klo: 09:00
Kevät on täällä, mutta ainakin omat käteni rapisevat talven jäljiltä, ellen huolehtisi niistä ahkerasti. Blogissa vinkkejä kuivien käsien ehkäisyyn ja kosteutukseen. Kohta voi jo sipaista karkkivärejä kynsille ja käsien kuivumisen haaste on takana päin.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/korppukadet-pehmeiksi/


TI 17.4.2018 Haikon kartanossa tapahtuu
klo: 10:00
Haikon kartanossa on 21.4 naisten hyvän olon tapahtuma, jossa olen mukana kertomassa tyylin rakentamisesta ja kevään silmälasimuodista. Tervetuloa mukaan!
Tilaisuuteen ilmoittaudutaan Haikon kartanon nettisivujen kautta ja päivä kustantaa 10€/hlö. Mukana useita kauneuden ja muodin näytteilleasettajia ja huikea muotinäytös.

TO 5.4.2018 Tyylisääntöjä uusin silmin
klo: 10:00
Keräsin blogiin ajankohtaisia, klassisia tyylisääntöjä rikkovia, mutta trendikkäitä tyylivinkkejä. Käykää katsomassa ja poimimassa joku kevään kokonaisuuksien piristäjäksi. Energistä kesän odotusta!

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/tyylisaantoja-uusin-silmin/


MA 19.3.2018 Vuoden 2017 stylisti palkinto!
klo: 10:00
Viikonloppu oli ammatillisesti yhtä juhlaa. Sain mieltä lämmittävän tunnustuksen yhteistyöstäni Synsam Groupin kanssa. Vietimme Tukholmassa Synsamin 50.v gaalajuhlaa 2000 ammattilaisen voimin ja sain vastaanottaa vuoden 2017 stylisti palkinnon.
Kiitollinen olo!

TI 13.3.2018 Keskustelua muodista
klo: 15:00
Mitä on tyyli ja kuinka silmälasit ovat osa sitä? Olin keskustelemassa Pohjoismaisten kollegoideni kanssa aiheesta Tukholmassa järjestetyssä optisen alan ammattilaisten tapahtumassa.

TO 8.3.2018 Ihanaa naistenpäivää!
klo: 08:00
Organisoidaan, ennakoidaan, huolehditaan, huomioidaan, kannustetaan, lohdutetaan, rakastetaan, kuunnellaan, joustetaan, kannatellaan..listaa voisi naisena olemisesta jatkaa vaikka kuinka paljon. Ei unohdeta omaa minäämme, vaan muistetaan tehdä nuo samat asiat itsellemme. Hemmottele ja huolehdi myös sinusta, vaikka henkilökohtaisella pukeutumisneuvonnalla ja vaatekaappikonsultaatiolla, arki helpttuu ja aikaa säästyy. Nautitaan naisena olemisesta ihan joka päivä!
(kuvassa Dolce & Cabbanan kukkaloistoa)

TI 6.3.2018 Silmälasitrendejä
klo: 10:00
Blogissa kevään silmälasimuotia. Viettäkää pieni, inspiroiva hetki!

hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/silmalasitrendeja-milanosta/


KE 28.2.2018 Terveisiä Milanon muotiviikoilta
klo: 13:00
Olin viime viikon Milanossa haistelemassa tulevia trendejä. Blogissa vinkkejä ajankohtaisista jutuista, kurkkaa ja poimi itsellesi sopivimmat.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/milanon-muotiviikkojen-antia/


TI 30.1.2018 Vinkkejä hyvää uneen
klo: 09:00
Nukkuminen on yhtä tärkeää kuin juominen ja syöminen. Mikään ei tunnu miltään, jos mieli ja kroppa ovat väsyneitä. Blogissa ajatuksia unesta.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/vinkkeja-hyvaan-uneen/


TI 23.1.2018 Tulevaisuus on täällä: 3D silmälaseja saa Turusta!
klo: 09:00
Blogissa juttua 3D silmälaseista. Sisäinen optikkoni heitti innostuneena kärrynpyöriä kun pääsin kokeilemaan näitä yksilöllisesti räätälöityjä laseja itselleni. Katsoppa ajatuksiani aiheesta.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/tulevaisuus-taalla-3d-silmalasit/


PE 19.1.2018 Ilta-sanomissa vinkkejäni kevään silmälaseihin
klo: 08:00
Kevät tuo tullessaan pastelliset sävyt ja uutuutena nyt vihreän eri sävyt. Kuvan kaltainen matta vihreä on rohkean valinta, mutta hillitympää ilmettä saat läpikuultavilla muovikehyksillä. Erilaiset sinisen ja vihreän sävyt korostavat upeasti scandinaavisia silmiä. Ilta-sanomien mystyle sivulla pieni juttu aiheesta, käyhän kurkkaamassa.

//www.is.fi/mystyle/art-2000005527789.html


MA 15.1.2018 Ajatuksia unelmista
klo: 13:00
Blogissa juttua näin vuoden alkuun haaveista ja hyvistä päätöksistä. Käykäähän kurkkaamassa ja ehkä miettimässäkin, mitkä ovat niitä omia hyviä päätöksiä tai unelmia tulevalle vuodelle, mihin teidän siltanne vie. Energistä päivää!

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/listoja-ja-lupauksia/


TO 4.1.2018 Seurataan ja uskotaan unelmiimme!
klo: 08:00
Ihanaa alkanutta vuotta, tuokoon se taas mukanaan uusia kohtaamisia ja kokemuksia. Muistetaan seurata rohkeasti unelmiamme!
Energistä vuotta kaikille!

TO 7.12.2017 Matkusta tyylikkäästi
klo: 09:00
Miten pakata matkalle järkevästi, pienesti ja silti niin, että kaikki on mukana. Lukaise blogista vikkejä aiheeseen:

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/matkusta-tyylikkaasti/


TI 5.12.2017 Valtakunta juhlii sinisissä sävyissä vai juhliiko?
klo: 10:00
Keskustelin Iltasanomien toimittajan Vivi Norokorven kanssa siitä, mitä Linnan juhlissa ehkä tullaan näkemään. Uskoisin, että paljon sinistä, toivon, että myös vihreää ja metallinhohtoa. Tärkeintä on kuitenkin, että puku on oman oloinen, oman vartalon parhaita puolia korostava ja siinä on ilo olla. Kurkkaa koko juttu tästä linkistä:

//www.is.fi/mystyle/art-2000005477330.html


MA 20.11.2017 Suomi 100 juhlat ja silmälasit
klo: 09:00
Suomi valmistautuu suuriin juhliin. Blogissa muistuttelua siitä, miten arkiset silmälasit eivät oikein ole juhlapuvun kaverereita. Kurkkaa vinkit juhlaan sopiviin silmälaseihin:

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/suomi-100-juhlat-ja-silmalasit/


TI 14.11.2017 Ajatuksia materiaalien valintoihin
klo: 09:00
Blogissa juttua materiaalivalinnoista tyylin näkökulmasta ja kyllähän valinnoillamme on vaikutusta ekologisestikin ajateltuna.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/ala-osta-muovista/


PE 3.11.2017 Uusia ideoita hyvinvointiin
klo: 09:00
Tutustuin muutama viikko sitten Marja Khilströmiin. Puhuimme mm.naisena olemisesta, hyvinvoinnista ja itsetunnosta. Kylvimmepä muutaman hyvän yhteistyö idean juuri noihin aiheisiin liittyen.
Marja on erityistason seksuaaliterapeutti, bloggaaja ja juuri esikoiskirjansa julkaissut tietokirjailija.

//www.marjakihlstrom.fi/


KE 25.10.2017 Meikkivinkkejä
klo: 10.00
Muutamia toimivia meikkivinkkejä blogissa, käyhän kurkkaamassa

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/meikkivinkkeja/


TI 24.10.2017 Lasit on hyödyllinen ja upea asuste kaiken ikäisille
klo: 10:00
Tänään näkemisen ilosanomaa levittämässä ja pikastailauksia tekemässä Synsamin nimissä, sukupuoleen tai ikään katsomatta.

SU 22.10.2017 Muuttumisleikki silmälasitrendeillä
klo: 9:00
Helsingissä vietettiin messukeskuksessa 20 - 22.10 I love me-messuja, joiden aiheena oli monipuolisesti kauneus ja hyvinvointi. Itse olin lauantaina Lounge lavalla toteuttamassa muuttumisleikkiä silmälaseilla ja asusteilla.

LA 21.10.2017 Hiustrendien tietoisuutta päivittämässä
klo: 09:00
Olin eilen ammattilaisille suunnatussa Schwarzkopfin järjestämässä upeassa hiusmuotinäytöksessä. Huikeita mestariteoksia ja inspiroivia ideoita kansainvälisellä meiningillä. Kuvassa muutamia näytteitä eri tyyleistä.

MA 16.10.2017 Ensivaikutelman armottomuus
klo: 0900
Mikä merkitys onkaan ensivaikutelmilla? Miten nopeasti alitajuntamme tekeekään johtopäätöksiä? Blogissa juttua aiheesta.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/ensivaikutelman-armottomuus-ja-sen-tiedostaminen/


MA 2.10.2017 Katsaus syksyn muotiin ja trendeihin
klo: 10:00
Kokosin blogiin vinkkejä syksyn muodin trendikkäistä jutuista, käykäähän kurkkaamassa.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/syksyn-trendit-nyt-varaa-valita/


PE 29.9.2017 Jyväskylässä Hyggeilyä
klo: 15:00
Viikonloppu hyvinvoinnin parissa Hygge-messuilla. Olen stylistinä antamassa tyylivinkkejä halissa B2 osastolla 302.

TI 26.9.2017 Syksyn trendeihin syventymistä Ruotsissa
klo: 15:00
Olin työmatkalla tapaamassa Ruotsissa vaikuttavaa stylistiä ja suunnittelijaa Marina Kereklidouta. Syvennyimme syksyn trendeihin ja silmälasimuotiin. Trendivinkki, joka hymyilytti: burgundyn punainen kynsilakka (kuten kuvasta näkyy).

KE 13.9.2017 Mitä ovat miesten asusteet?
klo: 09:00
Miehillekin löytyy monenlaisia asustevaihtoehtoja. Blogissa juttua aiheesta.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/mita-ovat-miesten-asusteet/


TI 12.9.2017 Miten valita oikeanlainen käsilaukku?
klo: 12:00
Kurkkaa Kodin Kuvalehden tekemä juttu vinkeistäni käsilaukun valintaan. Muutamilla nikseillä onnistut hankkimaan omiin mittasuhteisiisi sopivan laukun.

//www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/voi-hyvin/tyyli/6-x-valitse-oikea-laukku-mieluummin-kaksi-toisiinsa-sopivaa-kuin-yksi


TO 31.8.2017 Täsmävinkkejä silmälasikehysten valintoihin
klo: 09:00
Tein maanantain Ylen aamutelevision lähetyksestä kirjallisen tiivistelmän blogiini. Vinkkejä silmälasien valintaan löytyy alla olevasta linkistä:

http://hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/tasmavinkkeja-silmalasikehysvalintaan/


PE 4.8.2017 Karismaattisuutta voi harjoitella
klo: 0900
Lomalta on palailtu ja taas ilolla mennään monissa uusissa projekteissa. Kurkkaa blogista ajatuksia karisman rakentamisesta.

http://hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/karisma-vaatii-lasnaoloa/


KE 5.7.2017 Kiitos ihanasta keväästä, nyt lompsin lomalle!
klo: 08:00
Ihana kevät taas takana, upeita ja kiinnostavia ihmisiä pullollaan. Kiitollinen olo! Oheinen kuva on viime viikon tyyli-illasta Hiushuone Saxmannista, jossa meininki oli vauhdikas ja energinen (kuten kuvasta näkyy). Kiitos!
Nyt lähden lomalle ja palaan taas elokuun alussa kuvioihin. Nauttikaa kesästä ja torstaina 6.7 tulee vielä blogiin vinkki, miten huivista saa ommeltua kätevästi elegantin mekon. (TS hyvinvointi Asennetta & Asusteita).
Aurinkoa päiviinne!

TI 27.6.2017 Vinkkejä huivien sidontaan kesäisin tunnelmin
klo: 18:00
Blogissa muutama hauska tapa sitoa huivi ja saada vaihtelua kesäisiin asuihin. Käy kurkkaamassa:

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/huivien-sidonnalla-vaihtelua-kesa-asuihin/


PE 23.6.2017 Ihanaa juhannusta!
klo: 09:00
Keskikesän juhla on täällä. Nauttikaa ja naurakaa! Blogissa pieni kauneuden hoito vinkki juhannus saunaan.

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/rentouttavaa-juhannusta/


PE 2.6.2017 Tyyli ei kysy ikää!
klo: 10:00
Blogissa pari ihanaa vinkkiä elämänviisautta keränneiltä rautarouvilta. Asenteella mennään!

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/tyyli-ei-kysy-ikaa-kysymys-asenteesta/


MA 29.5.2017 Pastellia ja puuterimaisia sävyjä kesäjuhliin!
klo: 08:00
Olin Porissa puhumassa kesän silmälasimuodista ja juhla-lookista. Keveisiin lämpimän ajan tunnelmiin sopivat ihanasti pastelliset sävyt. Ne toimivat kauniisti keveiden juhla- ja kesävaatteiden parina. Tummat silmälasit ovat turhan raskaat ja epätasapainoiset luodakseen harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

PE 26.5.2017 Jalat kesäkuntoon!
klo: 10:00
Siirrymme hiljalleen sandaali kauteen ja on tärkeää hoitaa jalat salonki kelpoisiksi. Blogissa pikku juttu aiheesta. Jalkojen hoito on paitsi kauneudenhoitoa, myös terveydenhoitoa ja osa hyvinvointiamme.

hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/millaiset-jaoat-pujotat-sandaaleihisi/


TI 23.5.2017 Mitä on tyyli ja miten silmälasit siihen vaikuttavat?
klo: 08:00
Olin puhumassa Vääksyssä tyylin rakentamisesta ja silmälasien merkityksestä kokonaisuuteen. Ihminen katsoo aina toista ihmistä silmiin ja ensivaikutelma syntyy noin 30 sekunnissa. On tärkeää että lasit viestittävät omaa persoonaa.

PE 19.5.2017 Inspiraatiokuvia Instagramissa
klo: 10:00
Lataan Instagram tililleni inspiraatio kuvia tien päältä ja ajankohtaisista jutuista. Tervetuloa seuraamaan! Instatilini löydät nimellä primadeatuulia.

KE 17.5.2017 Klassikoiden klassikko ja aina toimiva
klo: 09:00
MTV:n lifestyle sivustolla pikku juttu klassikko aukkarista, joka toimii ajasta riippumatta.

www.mtv.fi/lifestyle/tyyli/artikkeli/se-on-klassikoiden-klassikko-upea-aina-minka-variset-aurinkolasit-sopivat-juuri-sinulle/6424376


TI 16.5.2017 Onnellisuus näkyy koko olemuksessa
klo: 09:00
Blogissa pohdintaa siitä, miksi Suomalaisessa yhteiskunnassa muka pitäisi onnellisuus salata. Pienetkin onnellisuuden hetket lisäävät sen kokonaismäärää ja tyynen jälkeen sitä kestää silloin myrskytkin paremmin. Kaiken lisäksi onnellisuuden olotilassa oleva ihminen on kaunis.

hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/miksi-onnellisuus-pitaisi-salata/


MA 15.5.2017 Mitä aurinkolasiostoksilla olisi hyvä ottaa huomioon?
klo: 09:00
MTV:n lifestyle sivustolla voi haastattelustani bongata vinkkejä aurinkolasi-ostoksille.

www.mtv.fi/lifestyle/tyyli/artikkeli/vastakohdat-haivyttavat-toisiaan-nain-valitset-omille-kasvoillesi-sopivat-aurinkolasit/6423160


LA 13.5.2017 Onko aurinkolasimallia joka sopisi kaikille?
klo: 09:00
MTV:n lifestyle sivustolla pohdittiin onko olemassa aurinkolasimuotoa, joka olisi kaikille sopiva.

www.mtv.fi/lifestyle/tyyli/artikkeli/malli-jonka-koko-vaesto-tietaa-sopivatko-nama-aurinkolasit-todella-kaikille-kasvoille/6423164


MA 8.5.2017 Asiaa alusvaatteista
klo: 09:00
Blogissa juttua alusvaatteista. Niistäkin löytyy teknologiaa!

hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/piilossa-mutta-niin-mukavat-ja-kauniit/


TO 27.4.2017 Mediapäivillä viemässä silmälasimuodin ilosanomaa!
klo: 18:00
Viestintätoimisto Riannon tiloissa vietettiin tänään mediapäivää. Olin mukana kertomassa ja esittelemässä aurinkolasimuotia. Läsnä oli yli 50 eri median alan osaajaa ja konkaria. Hurjan hauska ja hyvää energiaa täynnä oleva päivä. Illalla tuntui jaloissa ja poskissa, niin seisominen, kuin nauraminen.

KE 26.4.2017 Yhteistyötä Mariela Sarkiman kanssa
klo: 10:00
Teimme Lumenen meikkitaiteilijan ja kauneusalan konkarin Mariela Sarkiman kanssa Synsamille videota lasien valinnasta ja miten meillä olisi kiva olla useammat eri tyyliset kehykset käytössä.
Videon löydät Synsam Finlandin facebook sivuilta alla olevasta linkistä.

facebook.com/synsam.finland


TI 25.4.2017 Keho viestii huomaamattamme
klo: 11:00
Keho viestii tehokkaammin kuin suu puhuu.
Epävarmuus näkyy usein ylimielisyytenä tai kopeana ilmeenä ja silloin viestisi perille meno voi häiriintyä. Kurkkaa blogista yksi esimerkki tästä.

hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/ylimielisyys-pilaa-kokonaisuuden/


MA 24.4.2017 Huomenta Suomi lähetyksessä tyyliä ja aurinkolasimuotia
klo: 10:00
Tämä aamu alkoi aikaisin, mutta hyvällä tunnelmalla. Räntää satoi ulkona, mutta Huomenta Suomen studiossa oltiin jo paisteisissa tunnelmissa. Keskustelimme Ivanin ja Joannan kanssa aurinkolasimuodista ja silmien suojaamisesta UV-säteilyltä.

www.katsomo.fi/#!/jakso/33001003/huomenta-suomi/754293/valitse-aurinkolasisi-huolella


MA 24.4.2017 Virkistäytymispäiviä tai asiakasiltoja
klo: 09:00
Kevät on ollut hulinaa täynnä. Ihan muutamia vapaita päiviä on vielä keväälle tarjolla yritysten, yhdistysten tai ryhmien virkistäytymispäiviin ja asiakasiltoihin. Syskyä jo varaillaan hyvällä vauhdilla, joten ota yhteyttä, jos haluatte hyödyllisen, hauskan ja pitkään iloa tuottavan tapahtuman.

TO 13.4.2017 Pastelliset sävyt saapuvat aina keväisin!
klo: 09:00
Kevätmuotia ja bling blingiä! Ihanaa kun tulee kevät ja kesä ja saa vaihtaa materiaalit vaaleisiin, keveisiin vaihtoehtoihin ja vaikka vähän hullutella, tyylin silti säilyessä. Kurkkaa kimaltelevat kuvat blogista.

hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/pastelliset-savyt-saapuvat-kevaisin/


MA 3.4.2017 Kaapit kevät kuntoon!
klo: 10:00
Blogissa asiaa vaatekaapin järjestämisestä. Primadean vaatekaappikonsultaation kautta saat myös ammattitaitoista apuani homman toteuttamiseen. Nyt on oikea aika vaihtaa meininki keväisemmäksi.

hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/vaatekaapin-perus-asiat-kuntoon/


MA 27.3.2017 Anna-lehdessä asiantuntija vinkkejäni
klo: 10:00
Anna lehden uusimmassa versiossa, numerossa 12 on hyödyllinen artikkeli silmä -ja aurinkolasien valinnasta ja vaikutuksista.

MA 20.3.2017 Aurinkolasimuotia Ilta-sanomissa
klo: 08:00
Nyt kun kevät on meillä, täyttyvät lehdet erilaisista muoti- ja uudistumis artikkeleista. Ilta-sanomissa on katsaus kevään aurinkolasimuotiin ja vinkkejäni asiasta. Käykäähän kurkistamassa.

www.is.fi/mystyle/art-2000005115915.html


TO 16.3.2017 Miesten pukeutuminen
klo: 08:00
Hyvinpukeutunut mies jää mieleen.Hän on uskottava, karsmaattinen ja seksikäs. Pukeutuminen voi olla yksilöllistä, olematta erikoista tai se voi halutessa olla molempia.
Käy kurkkaamassa blogista juttua miesten pukeutumisesta.

KE 15.3.2017 Kalastajan vaimo blogissa aurinkolasimuotia
klo: 08:00
Pääsin valitsemaan Kalastajan vaimo blogia kirjoittavalle Johannalle aurinkolaseja Synsamin kanssa yhteistyössä toteutettuun juttuun. Tein sen etänä, joten vähän jännitti oikeiden mittasuhteiden valinta. Hyvin onnistui!

TI 14.2.2017 Yksityiskohdilla saat pilkettä asuun!
klo: 08:00
Trendikästä otetta saat asukokonaisuuksiin pienillä yksityiskohdilla. Röyhelöt, rusetit, tupsut, huivit tai sähäkät kengät tuovat hauskaa twistiä asuun. Muista kuitenkin, että "less is more"! Ihanaa viikon jatkoa!

LA 11.2.2017 Asennetta & Asusteita blogini jatkuu
klo: 11:00
Turun Sanomien hyvinvointi sivustolla jatkuu taas tyyliblogini. Tervetuloa mukaan!

MA 6.2.2017 Aino lehdessä julkaistu juttu kehysvalinnasta
klo: 10:00
Silmälasit on mahtava asuste, niillä saa niin helposti vaihdettua tyylistä toiseen. Uusi Aino lehtikin innostui asiasta ja julkaisi jutun aiheesta. Pääsin stailaamaan neljä eri kokonaisuutta:teatteriin, töihin, rock-konserttiin ja kevyellä nude-kehyksellä vapaalle. Oheinen kuva napattu artikkelista.

TO 26.1.2017 Kevään silmälasimuoti
klo: 07:00
Turun sanomien hyvinvointi sivustolla julkaistiin tänään artikkeli kevään silmälasimuodista, jonne sain antaa mukaan oman asiantuntijalausuntoni. Käy kurkkaamassa alla olevasta linkistä, mitä se pitää sisällään.
Ihanaa kevään muodissa on se, että vaihtoehtoja on keveydestä massiivisuuteen. Oma suosikkini on tällä hetkellä kuvan kaltainen läpikuultava ja kuplivan kristallinen vaihtoehto! Sopii upeasti nudelle silmämeikille ja punaisille huulille.

//hyvinvointi.ts.fi/tyyli/heleat-savyt-nakyvat-silmalasimuodissa/


MA 23.1.2017 Miksi nuorten muoti tuntuu usein aikuisista epäsovinnaiselta?
klo: 08:00
Jos ihmetyttää, miksi nuoret kulkevat paljain nilkoin talvipakkasessa, käy kurkkaamassa selitykseni MTV:n lifestyle sivustolta. Nuoret kokeilevat, haastavat ja irrottautuvat kotoa, tietty epäsovinnaisuus kuuluu nuorisomuotiin.

www.mtv.fi/lifestyle/tyyli/artikkeli/miksi-nuorten-taytyy-kulkea-talvisin-nilkat-paljaina-tyylikonsultti-paljastaa-ja-kertoo-myos-saako-vanhempi-paattaa-teinin-vaatteista/6270828


SU 22.1.2017 MTV:n lifestyle sivustolla haastattelu nuoruusvuosien muodista
klo: 15:00
Jos mietityttää, miksi omien nuoruusvuosien kuvissa näyttää omasta mielestä niin "nololta", käy kurkkaamassa MTV:n haastatteluni aiheesta.
Oheisessa kuvassa ollaan 1980-luvun keväisessä puistossa.

www.mtv.fi/lifestyle/tyyli/artikkeli/tuntuuko-omien-nuoruuskuvien-katsominen-nololta-tyylikonsultti-selittaa-mista-se-johtuu/6270832


PE 13.1.2017 Kuvausrekvisiitan luova kaaos
klo: 12:00
Välillä kotimme näyttää tältä. Kuvauksiin valmistautuminen ja kuvausrekvisiitan suunnittelu ja asusteet levittäytyvät mieheni ja lapseni kauhuksi pitkin kotiamme. Silloin pitää olla tarkkana, mihin jalkansa asettaa. Onneksi perheeni ymmärtää jo hyvin luovia suunnittelu hetkiäni.

SU 8.1.2017 Synsamille pressi-kuvia
klo: 19:00
Tällä ihanalla tiimillä oltiin tekemässä sunnuntaina tuulisessa Helsingissä Synsamille pressi-kuvia. Pipopäät kameran takana ja sädehtivät Camilla ja Sanni kameran edessä. Kuvaajana Kristian Tervo. Seuratkaahan Synsamin tiedotteita, niin näette lopputulokset.

TO 5.1.2017 Upealla tyylillä uuteen vuoteen!
klo: 08:00
Oheisen kuvan upean naisen tyyli päivitettiin nuorekkaaksi ja sopivan sähäkäksi. Tervetuloa muuttumaan ja päivittämään tyyli vuodelle 2017! Taas mennään täydellä teholla!

KE 7.12.2016 Muuttumisleikkiä Iltalehteen
klo: 08:00
Tällä viikolla olin super hauskan ja ammattimaisen tiimin kanssa toteuttamassa muuttumisleikkiä Iltalehdessä. Mallina meillä oli upea aikuinen nainen Jaana Kanerva, meikkaajana taitava Maria Kiviaho (vas.), kuvaajana todellinen ammattilainen Riitta Heiskanen(oik.) ja itse toimin kuvausten stylistinä. Jutun punainen lanka oli se, miten helposti asusteilla luodaan erilaisia kokonaisuuksia. Muutama pari silmälaseja, kauniita huiveja tai koru ja punaa huulille ja tyyli vaihtuu tarpeen mukaan klassisesta juhlavaan.

TO 1.12.2016 Lahjaksi tyylikonsultaatio lahjakortti
klo: 08:00
Anna läheisellesi tai ystävällesi joulupakettina lahjakortti tyylikonsultaatioon. Yllätys on varmasti mieleinen, paljon iloa tuottava ja pitkäaikaista hyötyä antava.
Olen jo monena vuonna toimittanut näin joulun kulmilla näitä hieman erilaisia lahjakortteja tuomaan vaihtelua joulupakettien runsaaseen joukkoon. Palvelu on aina henkilökohtainen ja tarkkaan harkittu yksilöllisiin tarpeisiin.

TI 29.11.2016 Muuttumisleikki Vihdin Uutisissa
klo: 08:00
Nummelassa toteutettiin hemmottelua sisältävä muuttumisleikki yhteistyössä Hiusateljee Monica Heiskarin kanssa, jossa tehtiin meikki ja hiukset. Vaatteet ja asusteet toimitti paikallinen Decomi. Mallina meillä oli upea Krista Vainio ja silmälasipuolesta huolehdin minä ja Optikko Nyman Synsamin stylisti-opiskelija Tiia Casagrande. Monican kehys on ranskalaisen Woowin mallistosta. Kehys korosti ihanasti kauniin Monican silmien muotoa ja noste oli iloinen ja naisellinen. Muuttumisleikkejä on niin kiva tehdä, tunnelma on aina juhlava ja tuo hieman luxusta arkeen!

TO 24.11.2016 Lisää tyylin ammattilaisia optiselle alalle
klo: 08:00
Olen viettänyt syksyä tämän ihanan tiimin kanssa opettaen heille silmälasineuvonnan taitoja ja sitä miten silmälasikehyksillä voidaan tuoda esiin erilaisia tyylejä ja miten ne ovat yksi ilmaisun väline. Punaisena lankana on kulkenut ajatus: "Tyyli on keino ilmaista sitä, millaisen persoonallisuuden haluat välittää itsestäsi muille. Katsomme toista ihmistä aina ensin silmiin ja lasit ovat kasvojen tärkein asuste! Ne pitää osata valita oikein." Tiimiläiseni ovat ammattilaisia ympäri Suomen, joten osaaminen levitköön!

TI 15.11.2016 Tyylikästä pikkujoulu ohjelmaa
klo: 08:00
Monessa yrityksessä ja ystäväporukassa mietitään missä kuvioissa pikkujouluja voisi viettää. Muistuttelenkin teitä, että ilta on hauska aloittaa vaikka tyylin saloihin sukeltamalla. Tervetuloa saamaan kaamospimeyden keskelle positiivista energiaa ja vinkkejä oman tyylin rakentamiseen. Järjestetään teidän näköisenne pikkujoulu ohjelma. Glamouria arkeen!

LA 22.10.2016 I love me messut- Helsingin messukeskuksessa 21-23.10
klo: 10.00
Taas messuiltiin terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Naisenergiaa oli messukeskus pullollaan! Pääsin kertomaan I love me loungen lavalle syksyn silmälasimuodista ja siitä, miten lasit ovat yksi tärkeimmistä asusteistamme: ihminenhän katsoo aina toista ihmistä silmiin!

TO 6.10.2016 Stylistikoulutusta
klo: 08.00
Tämän syksyn uutena projektinani on kouluttaa optiselle alalle lisää taitavia stylistejä. Olen saanut jakaa osaamistani ja ajatuksiani ihan huikean taitavalle ja innostuneelle ryhmälle ja samalla saanut ihania, uusia ystäviä. Rakastan työtäni!

MA 26.9.2016 Tuulahduksia Pariisista!
klo: 08:00
Pariisissa pidettiin taas Optisen alan yhdet suurimmat messut ja tulevia trendejä olivat selkeästi 70-luvun henkisyys, läpikuultavat, mutta paksut muovi materiaalit, geometrisyys ja näkyipä joukossa iso kokoisia kehyksettömiäkin. Trendikkäimmät voivat nyt kaivaa esiin vanhat 70-luvun valokuvat ja imeä vaikutteita tältä vuosikymmeneneltä. Kuvassa Guccin tyylin näyte (kyseinen brädi on muuten juuri nyt todella in!).

MA 26.9.2016 Lisää trendi-vinkkejä Pariisista..
klo: 08:00
Silmälasimuodin lisäksi Pariisi vilisee trendikkäitä ihmisiä ja tapahtumia. Muodikasta juuri nyt on kaularusetit ja yleensäkin liehuvat nauhat ja vyöt vaatetuksessa. Isoja kauluspaitoja ja ylipitkiä hihoja, ribbimateriaaleja, tolppakorkoja, lanteilla keikkuvia vyölaukkuja tai pussukoita, pliseerauksia ja kirjonta kuvioita ja vastakohtana minimalismia. Valitse itsellesi sopivin tyyli!

PE 26.8.2016 Esiintymiskoulutusta Tukholmassa
klo: 10.00
Olin kaksipäiväisellä esiintymistaidon kurssilla Tukholmassa ja oli mahtavan inspiroivaa ja opettavaista! Sain mm.kertausta sanattomaan viestintään ja siihen miten kehonkieli lähettää suuren osan informaatiostamme. Karkeasti sanottuna viestimme 80% keholla ja vain 20% on puhetta. Sillä on siis iso merkitys, miten kannamme itsemme. Oheisessa kuvassa, kertakaikkisen ihana, Mindset yrityksen Monica kouluttamassa meitä.

TO 14.7.2016 Yhteistyötä Kauneus & Terveys lehden kanssa
Olin Stylistinä Kauneus ja Terveys lehden toimittamassa muuttuja-jutussa. Seuratkaapa elokuun numeron ilmestymistä, luvassa on vinkkejä silmälasi valintoihin ja siihen miten helposti niillä saa tyyliä vaihdettua ja päivitettyä! Eläköön asusteet!

TI 31.5.2016 Kiitos kuluneesta keväästä, täydellä teholla mennään edelleen!
klo: 08:00
Kevät kului ennätyksellisellä vauhdilla, kiitos kaikille ihanille asiakkailleni! Olen taas tavannut paljon upeita persoonia ja päässyt mukaan kiinnostaviin juttuihin. Kiitos!
Täällä kesätoimistolla painetaan vielä täydellä teholla heinäkuun puoleen väliin ja sitten hetkeksi hengähdetään. Elokuun puolivälissä taas palaan kesähelmojen heilahduksista kaupungin sykkeeseen. Sähköposteja luen ja yhteyttä saa ottaa heinä-elokuun vaihteessakin, vastaus ei vain ole ehkä yhtä nopeaa kuin nyt.
Nautitaan valosta ja auringosta!

TO 28.4.2016 Hauskaa vappua!
klo: 11
Täällä uutisia-osastolla on ollut pientä päivittämis ongelmaa. En ole saanut teille näkyviin kevään kuulumisia, mutta nyt onnistui ja kerralla täydentyi useampi juttu alkuvuoden ajatuksista. Primadea toimii täydellä teholla koko ajan ja olen niin kiitollinen tästä kiinnostavasta ja paljon iloa antavasta työstä.

Aurinkoista kevätpäivää kaikille!
(Ohessa hauskuutukseksi teille näin vapun kynnyksellä kuva aika villeistä aukkareista! Bongasin tällaiset futuristiset jutut Milanosta! Olen hiukan liian klassinen omalta tyyliltäni näihin, mutta mahtavan ennakkoluulottomat!)

TI 12.4.2016 Täydennyskoulutusta Tukholmassa.
klo: 22.00
Olin lisäkouluttamassa kaksi päivää itseäni stylisti-juttuihin Tukholmassa. Oheinen kuva pukee hyvin sanoiksi sen, miksi tyyli on tärkeää. Ihmiset eivät näe persoonallisuuttamme enisimmäiseksi, vaan ulkoisen olemuksemme. On tärkeää lähettää oikeanlainen viesti jo heti ensi kohtaamisella ja ainoa keino siihen on se, miltä näytämme. Ensivaikutelma syntyy keskimäärin 30 sekunnissa. Sisäisen kauneuden pitää näkyä ulkoisessa olemuksessa! Hymy on muuten maailman paras asuste!

PE 1.4.2016 Viehättävä kevääseen heräävä Maarianhamina!
klo: 20.00
Olin asiakaskäynnillä keväisessä Maarianhaminassa ja se vei sydämeni. Aiemmat kokemukseni ovat sijoittuneet hulinaa täynnä olevaan kesään, mutta tämä rauhallinen ja romattinen, vasta kesästä lupauksen herättävä aika oli mitä hurmaavin! Ystävälliset ihmiset, siistit kadut, suloiset kahvilat, kivat pikku liikkeet ja uskomaton rauhallisuus. Suosittelen! Oheinen kuva on otettu auringon juuri laskiessa vierasvenesatamasta, jossa nyt ei olisi tarvinnut etsiä vapaata paikkaa!

PE 4.3.2016 Tuulahduksia Milanosta
Olin haistelemassa kevätmuodin virtuksia taas Italian muodin mekassa Milanossa. Viime vuoteen verrattuna havaittavissa oli runsaita värejä ja sporttisuutta tai jos omaan tyyliin sopii paremmin mekot ja naisellisuus, niin "mummotyyli" on nyt in. Sen ei tarvitse välttämättä olla edes muuta kuin rusetti kaulaan ja rintaneulaksi camee koru. Nykyajan muodissa mahtavaa on se, että voi valita itselleen sopivan linjan; muodissa kun on niin monia suuntauksia.
Oheisessa kuvassa on jo jonkin aikaa muodissa olleet herrain kengät päivitettynä sporttisemmiksi ja värikkäämmiksi. Aika pirteät!

TO 3.3.2016 Tässä Guccin esimerkki mummo-tyylistä
Omaan makuuni tässä on liikaa kuosien kirjoa, mutta yhden vaatekappaleen poiminta ja sen yhdistäminen hillitympään kokonaisuuteen on toimiva ja hauska idea.

KE 10.2.2016 Uusia haasteita
Lähdin syyskuun alussa uudelle seikkailulle ja otin vastaan osa-aikaisen työn Synsamin valikoimapäällikkönä. Olen päässyt sukeltamaan todelliseen kehysten ja aurinkolasien ihmemaahan. Tosi kiinnostavaa ja opettavaista!
Osa-aikaisuus antaa mahdollisuuden tehdä yhä tätä rakasta tyylikonsultaatio työtä, aikataulutuksessa vain pitää olla luovempi ja tästä johtuen ajanvaraukset menevät välillä hieman kauemmas. Kiitos ymmärryksestänne ihanat asiakkaani!
Kuvassa tulevaa silmälasitrendiä: läpikuultavia materiaaleja, pyöreähköä muotoa ja metallista tupla-nenäsiltaa.

TO 4.2.2016 Terveisiä Torinosta!
klo: 20.00
Pääsin tutustumaan Italialisiin brädeihin Torinon messuilla. Paikkana oli upea Unescon suojelukohde, Barokki aikaa edustava palatsi, Venaria Reale, joka on kuulunut aikanaan Savoy dynastialle. Tällaisen esteetikon silmä lepäsi jo itse rakennuksessa ja huippu kiinnotavaa oli myös kuulla taustoja ja oppiskella tietoa huippu brändien kuten Chanelin, RayBanin, Polon, Pradan ja Dolce&Cabbana tuotteista. Aina oppii uutta!

TO 4.2.2016 Dolce & Cabbanan väriloistoa..
klo: 19.50
Vielä vähän Torinosta..Saimme mm.tietoa D&G:n uutuuksista ja kevään mallistoista. Dolcella kulkevat vahvana parina aina vaatemallisto ja silmä-ja aurinkolasit. Muita Italialaisia brändejä vahvemmin heillä on ideat toteutettu myös silmälasipuolella. Tänä keväänä mallistossa on aistittavissa kesäinen italialainen hedelmäpuutarha ja väreissä ei säästellä. Rakastan tätä iloa, intohimoa ja värejä pursuavaa brändiä.

LA 2.1.2016 Ihanaa vuotta 2016!
klo: 08:00
Mennään oheisen kuvan asenteella eteenpäin. Mitä kaikkea kivaa tämä vuosi tuokaan taas tullessaan! Kiitos vuodesta 2015, pidetään lippu korkealla myös tänä vuonna!

SU 8.11.2015 Syksyn säpinöitä
klo: 18.00
Taas on menty tukka putkella, mutta hymy huulilla! Olen syksyn aikana tullut siihen tulokseen, että median huutaessa negatiivisia uutisia ja talouden ahdinkoa, ihmiset haluavat pitää huolta itsestään ja toisistaan. Olen päässyt mukaan moneen tilaisuuteen puhumaan itsensä arvostamisesta ja tyylin rakentamisesta ja kivaa on ollut! Tässä kuva eräästä positiivisuutta ja iloa henkineestä illasta.

KE 7.10.2015 I LOVE ME-messut Helsingissä 16-18.10.2015
klo: 09.00
Kauneus- ja terveysalan messut toivat pääkaupunkiseudulle tuhansia naisia. Olin Synsamin messustandillä kolmena päivänä auttamassa silmälasivalinnoissa ja antamassa tyylivinkkejä. Perjantaina demostroitiin esiintymislavalla stailaus-tietoiskua "Voiko tämä olla näin helppoa!". Siellä stailattiin kahdelle viehättävälle naiselle uusi silmälasi look ja annettiin pieniä käytännön vinkkejä. Sunnuntaina pohdittiin Jaakko Selinin kanssa erilaisia silmälasivalintoja ja sitä miten oikeasti löydetään sopiva kokonaisuus. Hauskaa oli!

LA 3.10.2015 Mikä eleganssi!
klo: 7.00
Tämä kuva oli pakko vielä laittaa teille Pariisista. Tämän rouvan kohtasin eräässä pikku liikkeessä ja ihastuin hänen eleganssiinsa ja rauhaa huokuvaan olemukseensa. Ihana!

TI 29.9.2015 Punaista!
klo: 10.00
Pariisissa oli yksi väri ylitse muiden ja se oli punainen. Sitä löytyi takkeja, kenkiä, iltapukuja ja laukkuja myöden, huomiota herättävän paljon! Tässä kuva Zadic&Voltairen myymälästä. (Brändi on kovassa nosteessa juuri nyt.)

LA 26.9.2015 Terveisiä ja trendejä Pariisista!
klo: 9.00
Pääsin haistelemaan syystrendejä Pariisin taivaan alle. Ja kyllä siellä pitsi, herrainkengät, nahka ja vajaa mittaiset housut esillä olivat. 70-luvun tunnelmaa oli myös ilmassa niin vaate kuin silmälasi puolella. Meille kylmät ilmat hiipivät nyt pikku hiljaa ja kaikkein trendikkäintä on kietoutua turkikseen..sopii pohjoisen tytöille!

PE 14.8.2015 Työkuvioihin on palattu ja uudet haasteet odottavat!
klo: 10:00
Rentouttava kesä on loppumetreillä, mutta aurinkoa ja lämpöä riittää vielä. Syksy tuo mukanaan taas kaikkea mielenkiintoista ja inspiroivaa. Kalenterissa on monia tyylipäiviä, koulutuksia, messuja ja luentoja, mutta on siellä vielä tilaakin teille tyylistä kiinnostuneille. Pidän aina muutamia päiviä viikossa varattuna yksityisasiakkaille, joten aikoja voi kysellä sähköpostitse tai suoraan soittamalla.
Lähdetään hymyillen kohti syksyä!
(UV:tä on yhä ilmassa ja silmien suojaus tärkeää. Kuvan laseilla näyttää myös trendikkäältä: lasien pyöreä muoto, kapeat metalli aisat, matta väri ja avainmenreikä nenäkohta ovat kuuminta huutoa..)

PE 29.5.2015 Tyylikoulutuksia, virkistymispäiviä ja mahtavia ihmisiä!
klo: 11
Kevään aikana olen saanut pitää useita tyylin liittyviä koulutuksia ja virkistymis hetkiä mahtaville työporukoille ja muutamiin polttareihinkin olen päässyt mukaan. On ollut todella kivaa tavata teitä, kiitän suuresti positiivisesta palautteesta! "Elämä on vuorovaikutteista, mitä antaa, sitä myös saa". Hyvää kesää ja tulevia yhteistyökuvioita odotellen! Ja muistetaanhan sädehtiä!

KE 13.5.2015 Tyyliblogi ASENNETTA&ASUSTEITA
klo: 14:00
Turun Sanomien hyvinvointisivustolla on monta kiinnostavaa blogia ja juttua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistamme. Itse kirjoitan sinne tyyliblogia nimeltä ASENNETTA&ASUSTEITA. Pääsette lukemaan juttujani alla olevasta linkistä.
Tervetuloa mukaan!

//hyvinvointi.ts.fi/asennetta-asusteita/kehysvalintojen-oikeat-mittasuhteet/


PE 10.4.2015 Säteilevä morsian!
klo: 08:00
Kevät on käynnissä ja olen päässyt mukaan rakentamaan useamman kesä morsiammen puku loistoa. Häät ovat hurmaava juhla, niin paljon onnea, odotusta ja hulmuavia kankaita. Kuvan onnellinen keijukais morsian asteli muutama kesä sitten prinssinsä kanssa kohti uusia seikkailuja.
Jos tarvitset vinkkejä hääeleganssin luomiseen, olen apunasi!

SU 22.3.2015 Turvallinen ja trendikäs päähine: kypärä!
klo: 08.00
Terveisiä aurinkoisilta rinteiltä. Lomalla sain ilokseni huomata miten kanssalaskijoilla oli lähes kaikilla kypärät päässä. Niistä löytyy tänä päivänä jokaiselle oman näköinen, mallinen ja omiin väreihin sointuva versio. Kypärättä laskija näyttää nykyään todella tyylittömältä. Silmien suojaksi on trendikästä valita hauskat ja värikkäät peililasit. Turvallista menoa kevät hangille!

MA 9.3.2015 Terveisiä Milanosta!
klo: 10:00
Olin viikko sitten haistelemassa muodin tuulia Milanon keväässä. Kaupunki on fantastinen, se kätkee sisäänsä kauniita rakennuksia (vaikka Italian mittapuussa niitä ei niin arvosteta, koska maa pursuaa upeita historiallisia rakennuksia), loistavaa ruokaa, hyvää palvelua ja ilmapiiri on kuin kävelisi keskellä muotilehteä ja tämä erityisesti näin muotiviikkojen aikaan. Milanotar on huoliteltu päästä varpaisiin ja erityisesti silmiin osuivat pitsit, turkikset, vajaa mittaiset housut (nilkat saavat näkyä) ja herraintyyliset kengät. Mutta tiedättekö mitä oli ikävä? Värejä! Katukuvassa oli mustan, harmaan ja valkoisen yhdistelmiä, kylläkin hyvin elegantisti toteutettuna. Ehkä kevät tuo värit myös heille.

PE 6.2.2015 Lisää fiilistelyä kevään trendien parissa
klo: 19:00
Täältäkin blogista pääsette kurkkaamaan stailaus tunnelmia. Hymy oli kaikilla herkässä!
Ja ihanaa kun kevät näytti tänään tuloaan..aurinkolasit esiin ja katse kohti sinistä taivasta!

girlystyleblogi.blogspot.fi/2015/02/peilipintaa-ja-michael-monroe.html


TO 5.2.2015 Synsamin lehdistötilaisuus muotitoimittajille ja bloggaajille
klo: 19:00
4.2 oli huikean hauska päivä. Pääsin kertomaan kevään trendeistä, haastattelemaan Michael Monroeta, Mikko Leppilampea ja Saimi Hoyeria. Kaikki aivan hurmaavia ja monipuolisia persoonia! Kurkkaa Sharonin blogista fiiliksiä!

www.sharonin.blogspot.fi/2015/02/sinusta-on-moneksi.html


MA 5.1.2015 Tutustumassa kehyssuunnitteluun Tanskassa
klo: 10:00
Vuosi on hyvä aloittaa luovissa kuvioissa ja pääsinkin taas tutustumaan laadukkaiden silmälasikehysten suunnitteluun, tällä kertaa trendikkäälle Tanskan maalle. Monien vaiheiden tuloksena syntyy upea, laadukas ja tarkasti mietitty kokonaisuus niin värien, materiaalien kuin muotojenkin suhteen. Eläköön käsityö ja good quality! (kuvassa suunnittelija työssään)

TI 9.12.2014 Tässä 20-luvun Charleston glamouria!
klo: 10:30

TI 9.12.2014 Juhlakauden kunniaksi on kiva julkaista kuva upeasta Marilynistä!
klo: 10:00
Syksyn aikana sain luoda upeita kokonaisuuksia erilaisiin juhliin. Kiitos kaunottaret!

TI 2.12.2014 Kiitos kaikille ihanille TYKY-päiväänsä kanssani viettäneille!
klo: 08.00
Syksyn aikana oli useampi hauska ja piristävä työhyvinvointi päivä tai ilta. Minä annoin osaamistani ja sain iloa ja positiivista energiaa myös itselleni. Kiitos ihanat naiset..."Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan"

TO 27.11.2014 Väreillä on väliä!
klo: 09:00
Nyt jos koskaan on vuodenajallisesti sellainen hetki, että ympärillä olevilla väreillä on meille merkitystä. Aamun pimeyteen on helpompi pyrähtää, kun ympärillä on energisoivia ja omaa mieltä miellyttäviä värejä. Aloita vaikka värikkäällä huivilla!

TO 20.11.2014 Trendikkäät punaiset silmälasit!
klo: 10:00
Kissamaisuuden rinnalla on trendikästä käyttä pyöreitä muotoja silmälaseissa. Nämä päässä ei voi kuin hymyillä!

TI 3.6.2014 Tyylipäivät-videoita
Katso Olivia lehden kanssa keväällä 2014 yhteistyössä tehtyjä Tyylipäivä videoita, nappaa ideat käyttöösi ja poimi silmälaseihin liittyviä vinkkejä.

Tekijöinä Strictly Style blogia kirjoittava Hanna Väyrynen, meikkitaiteilija Tiina-Maria Valanti ja optikko-stylisti Tuulia Alanen-Brandt.