Palvelut


Pukeutumisneuvonta ja pukusuunnittelu

Meistä monen vaatekaappi pursuaa yli äyräidensä, mutta silti ei ole mitään päälle pantavaa. Usein vaate, jossa et ole kotonasi, on omien väriesi kannalta väärän sävyinen, tai sen mittasuhteet eivät vastaa oman vartalosi mittalinjoja.

 

Pukeutumisneuvonta tehdään aina aloittaen vartalosi mittalinjojen ja muodon analysoinnilla, josta jatketaan omien väriesi kartoittamisella ja oman tyylisi selvittämisellä. Oletko konservatiivinen vai kokeileva, rohkea vai romanttinen, tyttömäinen vai naisellinen, charmikas vai sporttinen, trendikäs vai klassinen vai jotakin näiden yhdistelmistä?

 

Keskustelemme siitä mitä haluat: etsitkö vaatteita työelämään, juhlaan vai haluatko toimivan perusvaatevalikoiman tai kenties apua asustamiseen? Kun tiedät kokosi, muotosi, mittasuhteesi, värisi, tyylisi ja tarpeesi, on sinun helpompi etsiä itsellesi toimivia ja kauniita, juuri SINULLE sopivia ratkaisuja.

Pukeutumisneuvontaan on hyvä yhdistää vaatekaappikonsultaatiot ja ”personal shopping” palvelut.

 

PUKUSUUNNITTELU

Suunnittelupalveluni kautta saat vartalosi parhaita puolia korostavan pukusuunnitelman, jossa otamme huomioon tyylisi ja tilaisuudet, joihin puvun on tarkoitus tulla käyttöön. Teen yksityiskohtaiset piirokset, kiinnostavine ideoineen vietäväksi ompelijalle. Pukusuunnittelu on hyvä ratkaisu hakiessasi yksilöllistä, itsellesi täydellisesti sopivaa ratkaisua vaikka syntymäpäiville, erilaisiin juhliin tai ratkaisua iltapukuongelmiin. Pukusuunnittelun avulla se täydellinen pikkumustakin on mahdollinen!

Muut palvelut


Pukeutumisneuvonta ja pukusuunnittelu
Värineuvonta ja kampaukset
”Personal shopping”-palvelut
Paristailaus
Tyyli- ja kauneuspäivät
Hinnasto
<<h3>>Pukeutumisneuvonta ja pukusuunnittelu</<h3>>